Aasa

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

 • Nimi:
  Aasa OY
 • Kotisivut:
 • Postiosoite:
  Konalantie 6-8 B
  00370 Helsinki
 • Puhelinnumero:
  0600 04045

Suomalainen rahoitusyhtiö Aasa Oy tarjoaa vakuudetonta rahoitusta joustavasti ja nopeasti. Kulutusluoton hakeminen Aasan kautta on turvallista, sillä se noudattaa ECRC:n määrittämiä vastuullisen luotonannon kriteereitä, voimassaolevaa lainsäädäntöä sekä kuluttajaviranomaisen suosituksia. Piilotettuja kuluja ei ole.

Vaatimukset:

Aasan kulutusluottoa saadakseen on oltava vähintään 20-vuotias ja asuttava vakituisesti Suomessa. Lisäksi Aasa hyväksyy hakijat, joilla on moitteettomat luottotiedot, verkkopankkitunnukset, julkinen puhelinliittymä sekä sähköpostiosoite. Säännölliset palkka- tai eläketulot tulee olla, ja työsopimus voi olla myös määräaikainen.

Lainan määrä ja maksut:

Aasa myöntää lainaa 2 000 – 5 000 euroa. Kulutusluottoon sisältyy järjestelypalkkio, joka maksetaan osissa lainan kuukausierien yhteydessä. Eräpäivää on mahdollista siirtää. Ennen hakemuksen lähettämistä voi palvelusta selvästi nähdä lainasumman, maksuajan, nimelliskoron, järjestelypalkkion, tilinhoitomaksun sekä maksettavaksi jäävän kuukausierän.

Prosessi:

Lainahakemus on täytettävissä Aasan sivuilla muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen lainapäätös ilmoitetaan henkilökohtaisesti jopa saman päivän aikana, mikäli hakemus tehdään toimistoaikana. Lainasopimus allekirjoitetaan käsin tai TUPAS-tunnuksilla. Lainaa voi hakea myös puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Lainoilla on 18 päivän peruutusoikeus.

Hae lainaa tästä!