Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Alisa Pankki

Alisa Pankki

  • Lainasummat: 1000 - 30 000€
  • Korko: 7.00  - 19.00
  • Laina-aika: 2 - 10 vuotta
  • Ikävaatimus: 20v
Alisa Pankki lyhyesti

Alisa Pankki myöntää lainoja suomalaisille yksityishenkilöille joustavasti ja ilman vakuuksia. Lainaa voi hakea sekä suuriin että pieniin menoihin, eikä lainaa hakiessa sen käyttötarkoitusta tarvitse kertoa. Maksuajan voi valita juuri omalle kukkarolle sopivaksi, ja lainan saa halutessaan maksaa pois myös etuajassa täysin ilman lisäkuluja.

Lainan korko ja muut kustannukset

Alisa Pankki myöntää yksityishenkilöille lainaa, jonka nimelliskorko on 7 – 20 prosenttia. Korko on aina yksilöllinen ja se määräytyy hakijan taloudellisen tilanteen ja luotonantajan määrittelemän profiilin mukaan.

Lainahakemus kannattaa aina täyttää huolellisesti juuri tästä syystä. Kaikki hakemuksessa esitetyt tiedot vaikuttavat Alisa Pankin tekemään luottoarvioon ja sitä myötä myös lainan korkoon. Mitä varmemmin lainayhtiö olettaa sinun pystyvän maksamaan lainan takaisin, sitä paremman koron tulet saamaan.

Alisa Pankki perii lainan nostamisesta 150 euron nostopalkkion. Lisäksi lainoista veloitetaan kuukausittaista tilinhoitomaksua, joka on kuukausittain enintään 0,01 % päivässä luoton määrästä.

Jos hakija haluaa maksaa lainan takaisin ennen sopimusajan päättymistä, sen voi tehdä maksuttomasti. Mikäli hakija haluaa muuttaa lainan eräpäivää tai ottaa lyhennysvapaan kuukauden, voi ne tehdä 10 – 15 euron lisämaksusta.

Laina-aika

Alisa Pankin myöntämiin lainoihin voi saada virallisesti takaisinmaksuaikaa 24–120 kuukautta eli 2–10 vuotta. Yhtiö mainostaa silti myös 15 vuoden laina-aikaa, jonka saanee erityisehdoilla.

Lainahakemusta tehdessä voi sopivaa laina-aikaa vielä pohtia lainalaskurin avulla. Kun lainasumma on valittu, voi laina-aikaa muuttaa liukuvalikon avulla. Valikon alla näkyy, miten kuukausierä muuttuu laina-aikaa pidentäessä tai lyhentäessä.

Sopiva kuukausierä on sellainen, joka jättää hakijalle joustovaraa lainakulujen jälkeen myös arjen yllättäviin menoihin. Liian tiukka laina-aika voi ajaa lainanottajan jopa ahdinkoon ja maksuhäiriömerkintöihin. Alisa Pankin lainan voi maksaa takaisin myös etuajassa, joten mikäli laina-aika tuntuu liian pitkältä, voi lainan hoitaa pois heti maksukyvyn niin salliessa.

Vaatimukset hakijoille

Alisa Pankki antaa lainaa monille erilaisille hakijoille. Mitä enemmän maksuvaraa hakijalla on ja mitä pidempi moitteeton historia raha-asioiden hoidossa, sitä paremmilla ehdoilla lainaa voi saada.

Peruskriteerit Alisa Pankin lainahakijoille ovat nämä:

  • Sinun täytyy olla vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset kuukausitulot (palkka- tai eläketulot), jotka riittävät elämiseen lainan lyhentämisen kanssa
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä tai perinnässä olevia saatavia
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset

Alisa Pankki myöntää lainaa täysin ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen Alisa Pankilta aloitetaan syöttämällä kenttiin haluttu laina-aika sekä lainasumma. Voit valita haluamasi summan 1 000 ja 30 000 euron väliltä ja laina ajaksi 2 – 10 vuotta.

Tämän jälkeen vuorossa on henkilötietojen täyttö. Sinun täytyy myös järjestelmään verkkopankkitunnusten avulla.

Yleensä Alisa Pankki pyytää hakemuksen jättämisen jälkeen hakijaa varmistamaan tulonsa esimerkiksi tiliotteen tai palkkatositteen avulla. Lopullisen lainapäätöksen saa heti tulotietojen varmistuksen jälkeen. Luottotiedot Alisa Pankki tarkistaa hakijoilta automaattisesti.

Jos lainahakemus hyväksytään, maksetaan laina tilille välittömästi arkipäivisin toimistoaikoina.

Lainaa: 1000 - 30 000€