Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Bank Norwegian

Bank Norwegian

  Bank Norwegian logo
  Kiitettävä

  Lainaa 1 000-60 000€

  Bank Norwegian lyhyesti

  Bank Norwegian on vakavarainen, lentoyhtiö Norwegianin omistama nettipankki, joka tarjoaa yksityisille markkinoille pikalainoja, kulutusluottoja, säästötilin ja luottokortin. Pankki aloitti toimintansa vuonna 2007 Norjassa, ja sen jälkeen se laajensi toimintaansa Ruotsiin vuonna 2013. Pankki rantautui Suomeen vuoden 2015 loppupuolella, ja samana vuonna se aloitti toimintansa myös Tanskassa.

  Tällä hetkellä Bank Norwegianilla on yli 1,5 miljoonaa asiakasta, joten lainanantajana se on varsin luotettava vaihtoehto. Vaikka pankki toimii toistaiseksi vain netissä, on asiointi sen kanssa turvallista. Digitaaliseen toimintaan keskittyminen ja kalliiden konttoreiden puuttuminen onkin yksi syy Bank Norwegianin edullisiin lainoihin. Nykyaikaisen teknologian myötä asiointi verkossa on nopeaa ja kätevää.

  Perustiedot

  Lainasummat: 1000 – 60 000 euroa
  Laina-aika: 1 – 15 vuotta
  Laina maksetaan tilille: 4 arkipäivän kuluessa
  Ikävaatimus: 23-vuotias tai vanhempi

  Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

  Vaatimukset

  Lainaa tai perinteistä kulutusluottoa voivat hakea vähintään 23-vuotiaat asiakkaat, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa vähintään 36 kuukautta ennen hakemista. Ennen lainatarjouksen antamista Bank Norwegian tekee asiakkaasta luottokelpoisuuskartoituksen.

  Lainaa voi hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin hakijalla on mahdollisuus saada lainaa edullisemmin ehdoin. Bank Norwegianin lainaan ei tarvita erillisiä vakuuksia.

  Jos ikäsi ei riitä Bank Norwegianin lainaan, voit löytää sivustoltamme myös pikavippejä 18-vuotiaalle.

  Lainan määrä ja maksut

  Bank Norwegianilta on mahdollista saada kulutusluottoja 1000 – 60 000 euron edestä, ja maksuaikaa niille myönnetään 1–15 vuotta. Takaisinmaksuaika ja kerralla maksettava summa on mahdollista valita itse. Alin mahdollinen korko on 6,99 %, mikä on alan pienimpiä, ja korkeimmillaankin Bank Norwegianin korko on vain 19,99 %. Lisäksi lainasta peritään 90 euron avausmaksu sekä tilinhoitomaksu 5 €/kk.

  Lainan eräpäivä on aina kuukauden 15. päivä. Halutessaan lainan voi maksaa pois joko kokonaan tai osittain täysin ilman lisäkustannuksia.

  Prosessi

  Bank Norwegianin sivujen avaamisen jälkeen on jäljellä enää kaksi vaihetta kohti lainahakemusta: lainahakemuksen täyttäminen ja sen hyväksyminen. Pankki saattaa pyytää liitteeksi tulotodistuksen, jonka voi toimittaa sähköisesti. Luottopäätöksen pankki lupaa antaa heti.

  Lainan hakeminen tapahtuu internetissä verkkopankkitunnusten avulla. Koko Bank Norwegianin lainanhakuprosessin voi suorittaa turvallisesti ja helposti myös matkapuhelimella.

  Bank Norwegian logo
  Hae lainaa 1 000-60 000€
  Lainaa: