Bank Norwegian

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Bank Norwegian
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    Bank Norwegian AS Postboks 338 0101 OSLO Norge
  • Puhelinnumero:
    +358 7532 66 200

Bank Norwegian on vakavarainen, mm. lentoyhtiö Norwegianin omistama nettipankki, joka tarjoaa yksityisille markkinoille pikalainoja, kulutusluottoja, säästötilin ja luottokortin. Pankki rantautui Suomeen vuoden 2015 loppupuolella. Vaikka pankki toimii toistaiseksi vain netissä, on asiointi sen kanssa luotettavaa ja turvallista. Asiointi sujuu myös erittäin helposti ja nopeasti.

Vaatimukset:

Lainaa tai perinteistä kulutusluottoa voivat hakea vähintään 23-vuotiaat asiakkaat, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Hakijalla tulee olla säännölliset tulot ja asuinpaikka Suomessa vähintään 36 kuukautta ennen hakemista.

Lainan määrä ja maksut:

Bank Norwegianilta on mahdollista saada kertaluottoja 1000 – 50 000 euron edestä, ja maksuaikaa niille myönnetään 1–15 vuotta. Takaisinmaksuaika ja kerralla maksettava summa on mahdollista valita itse. Alin mahdollinen korko on 4,99 %, mikä on alan pienimpiä, ja korkeimmillaankin Bank Norwegianin korko on vain 22,49 %. Lisäksi lainasta peritään 45 tai 95 euron avausmaksu sekä tilinhoitomaksu 5 €/kk.

Prosessi:

Bank Norwegianin sivujen avaamisen jälkeen on jäljellä enää kaksi vaihetta kohti lainahakemusta: lainahakemuksen täyttäminen ja sen hyväksyminen. Pankki saattaa pyytää liitteeksi tulotodistuksen, jonka voi toimittaa sähköisesti. Luottopäätöksen pankki lupaa antaa heti.

Hae lainaa tästä!

Arvosana: 5.0. Ääniä yhteensä 1.
Please wait...