Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Bank Norwegian

Bank Norwegian

  • Lainasummat: 1000 - 60 000€
  • Korko: 7.99  - 18.99
  • Laina-aika: 1-15 vuotta
  • Ikävaatimus: 23v
Bank Norwegian lyhyesti

Vuonna 2007 perustettu Bank Norwegian tarjoaa asiakkaille kulutusluottoja, säästötilejä, vakuutuksia sekä luottokortteja. Alun perin lentoyhtiö Norwegianin kanta-asiakasohjelman osana toiminut Bank Norwegian on nykyään erittäin suosittu rahoitusyhtiö, jolla on jo 1,7 miljoonaa asiakasta. Bank Norwegian tarjoaa 1 000 – 60 000 euron lainoja edullisilla ehdoilla.

Monipuolinen lainayhtiö kaikkiin tarpeisiin

Bank Norwegianin vakuudettomat kulutusluotot sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Lainaa voi ottaa esimerkiksi remonttia tai auton ostoa varten. Bank Norwegianilta voi myös hakea lainojen yhdistelyyn tarkoitettua luottoa aina 60 000 euroon saakka.

Bank Norwegian on tunnettu selkeästä hinnoittelustaan sekä erittäin kilpailukykyisistä lainaehdoistaan. Lisäksi lainan hallitseminen on helppoa Bank Norwegianin oman mobiilisovelluksen kautta.

Bank Norwegian kotisivut
Bank Norwegian kotisivut

Lainan korko ja muut kustannukset

Bank Norwegianin kulutusluottojen korko määräytyy aina henkilökohtaisen luottokartoituksen mukaan. Pienin mahdollinen nimelliskorko on 5,99 % ja suurin 19,99 %.

Alle 2 999 euron lainoihin ei lisätä perustamismaksua. Suuremmissa lainoissa perustamismaksu on 45 euroa (4 099 euroon asti) tai 90 euroa (60 000 euroon asti). Tilinhoitomaksu on 3 – 5 euroa kuukaudessa lainasummasta riippuen.

Kun nämä kulut huomioidaan, tulee lainojen todelliseksi vuosikoroksi 6,34 – 30,25 %.

Bank Norwegianin lainojen hinnoittelu on selkeää ja kaikki kulut on ilmoitettu jo lainayhtiön sivulla sekä asiakkaalle lähetetyssä lainatarjouksessa.

Laina-aika

Bank Norwegianin lainoille voi hakea takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina-ajan mitoittaminen on lainanhakuprosessissa erittäin tärkeä vaihe, sillä sekä liian pieni että liian pitkä laina-aika voi aiheuttaa ongelmia.

Laina-aika määrittää tietyn suuruisesta lainasta maksettavan kuukausierän. Tämä erä kannattaa mitoittaa tarkasti oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Oikean kuukausierän löytää laskemalla yhteen käteen jäävät kuukausittaiset tulot ja vähentämällä niistä pakolliset kuukausimenot (asuntolainan lyhennys, vuokra, muut kulut). Lainan kuukausierän tulisi olla selvästi pienempi kuin kuukausittain käteen jäävä maksuvara – yllättäviä menoja kun tulee aina silloin tällöin vastaan.

Vaatimukset hakijoille

Bank Norwegianin lainaehdot poikkeavat hieman yleisimmistä ehdoista keskimääräistä korkeamman minimi-ikävaatimuksen osalta. Muuten hakijoita koskevat kriteerit ovat hyvin tavanomaiset.

Bank Norwegianilta voi hakea lainaa, jos:

  • olet vähintään 23-vuotias
  • sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • olet ollut Suomen väestötietorekisterissä vähintään 36 kuukauden ajan
  • sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Bank Norwegian hyväksyy rinnakkaishakijat ja itse asiassa suosittelee lainan hakemista yhdessä jonkun toisen ihmisen (perheenjäsenen, ystävän) kanssa.

Lainan hakeminen

Bank Norwegianin lainahakemukseen pääset suoraan tältä sivulta. Hakemuksen teko aloitetaan syöttämällä haluttu lainasumma ja laina-aika, minkä jälkeen vuorossa on henkilötietojen täyttö.

Seuraavaksi hakemuksessa kysytään tietoja hakijan taloudellisesta tilanteesta sekä työtilanteesta. Lisäksi hakemuksessa tulee mainita, mikäli hakijalla on entuudestaan velkoja eri pankeissa tai rahoitusyhtiöissä.

Omat tiedot kannattaa täyttää huolellisesti, sillä niillä on suora vaikutus saamaasi lainatarjoukseen. Mitä tasapainoisemmalta taloudellinen tilanteesi vaikuttaa, sitä paremmalla korolla saat lainatarjouksen. Joskus vaillinaisesti täytetty lainahakemus saattaa johtaa jopa sen hylkäämiseen – siinäkin tapauksessa, että rahatilanteessasi ei olisi mitään vikaa.

Mikäli haet yhdistelylainaa, tarvitaan hakemuksessa myös lainojen maksutiedot. Bank Norwegian lunastaa kaikki hakijan uudella lainalla, ja mahdollinen ylijäävä lainasumma maksetaan sen jälkeen hakijan omalle tilille.

Lainaa: 1000 - 60 000€