Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Bigbank

Bigbank

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Bigbank AS
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    PL 334, 00101 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    09 4259 9691

Bigbank on talletuksiin ja luottoihin erikoistunut kansainvälinen pankki, joka perustettiin Virossa vuonna 1992. Bigbank As Suomen sivuliike avattiin vuonna 2009. Yhtiö toimii myös Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa sekä Hollannissa. Luoton saaminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia. Hakea voi myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainansaantimahdollisuudet paranevat ja suurin mahdollinen lainamäärä nousee.

Vaatimukset:

Lainaa voivat Bigbankilta hakea vähintään 22-vuotiaat Suomen kansalaiset tai Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Lainakelpoisuus edellyttää myös moitteetonta raha-asioiden hoitoa, eli hakijalla ei saa olla merkintöjä maksuhäiriöistä. Lainan saamiseen edellytetään myös  vähintään 1 200 euron nettotuloja, jotka voivat olla peräisin joko palkasta tai eläkkeestä. Hakemiseen tarvitaan suomalainen mobiilivarmenne tai kotimaisen pankin verkkopankkitunnukset.

Lainan määrä ja maksut:

Bigbank lainaa rahaa pieneen ja suureen tarpeeseen: lainahaarukka on 1 000 – 50 000 euroa. Yli 15 000 euron ja 72 maksukuukauden lainaan tarvitaan rinnakkaishakija, esimerkiksi puoliso. Laina-aika on 6–120 kuukautta. Lainojen korko on vähintään 7,4 % ja yleensä noin 16,75 %:n luokkaa. Korko määräytyy henkilökohtaisesti

Bigbankin lainalla on 60 vuorokauden maksuton tyytyväisyystakuu. Se tarkoittaa, että voit halutessasi palauttaa lainasumman 60 päivän sisällä lainan myöntämisestä, eikä siitä peritä minkäänlaisia kuluja. Jos olet sitä ennen ehtinyt maksaa yhden kuukausierän lainastasi, vähennetään tämä erä palautettavasta summasta. Normaali kuluttajansuojalakiin kirjattu peruutusoikeus on 14 päivää.

Prosessi:

Lainan hakeminen alkaa Bigbankin hakukaavakkeella, johon täytetään hakijan perustiedot. Samalla kannattaa lähettää kopiot palkkakuiteista, tiliotteista tai eläkepäätöksestä, jos niitä ei ole toimitettu jo aiemmin. Bigbank lähettää alustavan luottopäätöksen ehtoineen sähköpostiin viipymättä. Lopuksi lainapäätös allekirjoitetaan sähköisesti mobiilivarmenteella tai verkkopankin kautta.

Lainaa hakiessa ei tarvita välttämättä tietokonetta, sillä yksinkertainen ja selkeä hakemus on helppo täyttää myös älypuhelimen tai tabletin avulla. Tämä on myös täysin turvallista, sillä Bigbankilla on käytössään ajanmukaiseset vaatimukset täyttävä salausteknologia. Tietosi ovat siis täysin suojattuja myös mobiililaitteen kautta tehdyssä hakemuksessa.

Bigbank käsittelee hakemukset asiakaspalvelun aukioloaikoina. Pankkiyhteydestäsi riippuen voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä!

Lainaa: