Bigbank

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Bigbank AS
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    PL 334, 00101 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    09 4259 9691

Bigbank on talletuksiin ja luottoihin erikoistunut kansainvälinen pankki, joka perustettiin Virossa vuonna 1992. Bigbank As Suomen sivuliike avattiin vuonna 2009. Luoton saaminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia. Hakea voi myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin lainansaantimahdollisuudet paranevat ja lainamäärä nousee.

Vaatimukset:

Lainaa voivat Bigbankilta hakea vähintään 22-vuotiaat Suomen kansalaiset tai Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt. Lainakelpoisuus edellyttää myös moitteetonta raha-asioiden hoitoa vailla maksuhäiriöitä sekä nettona vähintään 1 200 euron palkka- tai eläketuloja. Hakemiseen tarvitaan suomalainen mobiilivarmenne tai kotimaisen pankin verkkopankkitunnukset.

Lainan määrä ja maksut:

Bigbank lainaa rahaa pieneen ja suureen tarpeeseen: lainahaarukka on 2 000 – 30 000 euroa. Yli 10 000 euron ja 72 maksukuukauden lainaan tarvitaan rinnakkaishakija. Laina-aika on 6–120 kuukautta ja lainojen korko vähintään 8,9 %. Bigbankin lainalla on 60 vuorokauden maksuton tyytyväisyystakuu.

Prosessi:

Lainan hakeminen alkaa Bigbankin hakukaavakkeella, johon täytetään hakijan perustiedot. Samalla kannattaa lähettää kopiot palkkakuiteista, tiliotteista tai eläkepäätöksestä, jos niitä ei ole toimitettu jo aiemmin. Bigbank lähettää alustavan luottopäätöksen ehtoineen sähköpostiin viipymättä. Lopuksi lainapäätös allekirjoitetaan sähköisesti mobiilivarmenteella tai verkkopankin kautta.

Hae lainaa tästä!