Etusivu » Blue Finance

Blue Finance

  • Lainasummat: 100 - 500€
  • Korko: 20  -
  • Laina-aika: 4kk
  • Ikävaatimus: 18v
  Blue Finance lyhyesti

  Sininen väri symboloi rauhallisuutta ja seesteisyyttä – tässä tapauksessa myös rahaa joustoluottojen muodossa. Kyseessä on rahoitusalan suomalainen ammattilainen, Blue Finance, jo vuosia toiminut yhtiö. Blue Finance toimii Suomessa ja on myös suomalaisessa omistuksessa, ja se pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman läpinäkyvästi ja vastuullisesti. Yksi todiste tästä on Blue Financen kuuluminen Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin

  Vaatimukset

  Blue Financelta lainaa saadakseen on 18 vuotta riittävä määrä elämänkokemusta. Lisäksi edellytetään, että hakija on luotto- ja oikeustoimikelpoinen, hänen pysyvä asuinpaikkansa on Suomessa ja hänen henkilökohtaisessa käytössään on suomalainen pankkitili. Hakijalla tulee olla myös toimiva matkapuhelinnumero.

  Lainan määrä ja maksut

  Blue Finance tarjoaa asiakkailleen joustoluottoa, jonka luottoraja on 100-5000 euroa – sopiva summa esimerkiksi unelmien lomamatkan toteuttamiseen. Blue Financen joustoluottoa kutsutaan myös kulutusluotoksi.

  Joustoluotto on jatkuva pikaluotto, eli sopimus on voimassa toistaiseksi. Vaikka luottoraja on kiinteä, Blue Finance veloittaa vain siitä luotosta, jonka asiakas käyttää. Joustoluoton nimelliskorko on 20 % ja todellinen vuosikorko 30,6 %. Blue Financen joustoluoton takaisinmaksua voi venyttää kolmesta kuukaudesta aina 34 kuukauteen saakka.

  Prosessi

  Blue Financen hakuprosessin aikana ei naama ehdi muuttua punaiseksi kiukusta, sillä lainan hakemisesta on tehty mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Aluksi Blue Financen palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, ja seuraavaksi on vuorossa lyhyen lainahakemuksen täyttäminen. Sitten vain odottelemaan lainapäätöstä.

  Tai ehkä on turha puhua odottelusta sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä lainapäätös Blue Financelta voi saapua jo 15 minuutin kuluessa. Useimmissa tapauksissa päätöksen saa kuitenkin heti sen jälkeen, kun lainahakemus on täytetty. Blue Finance siirtää rahat hakijan tilille välittömästi päätöksen tehtyään.

  Lainaa voi hakea Blue Financelta milloin vain. Hakemuksia käsitellään arkisin klo 7–23 ja viikonloppuisin klo 9-17, ja asiakaspalvelu avustaa hakemisessa mielellään puhelimitse sekä chat-yhteyden tai viestin kautta.

  Lainaa: 100 - 500€