Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blue Finance

Blue Finance

  • Lainasummat: 100 - 500€
  • Korko: 20  -
  • Laina-aika: 4kk
  • Ikävaatimus: 18v
  Blue Finance lyhyesti

  Sininen väri symboloi rauhallisuutta ja seesteisyyttä – tässä tapauksessa myös rahaa joustoluottojen muodossa. Kyseessä on rahoitusalan suomalainen ammattilainen, Blue Finance, jo vuosia toiminut yhtiö. Blue Finance toimii Suomessa ja on myös suomalaisessa omistuksessa, ja se pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman läpinäkyvästi ja vastuullisesti. Yksi todiste tästä on Blue Financen kuuluminen Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

  Vaatimukset

  Blue Financelta lainaa saadakseen on 18 vuotta riittävä määrä elämänkokemusta. Lisäksi edellytetään, että hakija on luotto- ja oikeustoimikelpoinen, hänen pysyvä asuinpaikkansa on Suomessa ja hänen henkilökohtaisessa käytössään on suomalainen pankkitili. Hakijalla tulee olla myös toimiva matkapuhelinnumero.

  Lainan määrä ja maksut

  Blue Finance tarjoaa asiakkailleen Arkilaina-nimistä pikavippiä, jonka luottoraja on 100-500 euroa – sopiva summa akuuttiin arkipäivän rahantarpeeseen. Blue Financen luoton voi maksaa takaisin joustavasti neljän kuukauden aikana.

  Arkilainan nimelliskorko on 20 % ja todellinen vuosikorko 26,30 – 41,30 %. Tyypillisen 300 euron pikaluoton takaisin maksettava summa on neljän kuukauden laina-ajan jälkeen 313,58 euroa. Tähän summaan sisältyy sekä korko että muut lainakulut.

  Prosessi

  Blue Financen hakuprosessin aikana ei naama ehdi muuttua punaiseksi kiukusta, sillä lainan hakemisesta on tehty mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Aluksi Blue Financen palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, ja seuraavaksi on vuorossa lyhyen lainahakemuksen täyttäminen. Sitten vain odottelemaan lainapäätöstä.

  Tai ehkä on turha puhua odottelusta sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä lainapäätös Blue Financelta voi saapua jo 15 minuutin kuluessa. Useimmissa tapauksissa päätöksen saa kuitenkin heti sen jälkeen, kun lainahakemus on täytetty. Blue Finance siirtää rahat hakijan tilille välittömästi päätöksen tehtyään.

  Lainaa voi hakea Blue Financelta milloin vain. Hakemuksia käsitellään arkisin klo 7–23 ja viikonloppuisin klo 9-17, ja asiakaspalvelu avustaa hakemisessa mielellään puhelimitse sekä chat-yhteyden tai viestin kautta.

  Lainaa: 100 - 500€