Blue Finance

Blue Finance logo
Hyvä

Lainaa 100-2000€

Blue Finance lyhyesti

Sininen väri symboloi rauhallisuutta ja seesteisyyttä – tässä tapauksessa myös rahaa joustoluottojen ja pikavippien muodossa. Kyseessä on rahoitusalan suomalainen ammattilainen, Blue Finance, jo vuosia toiminut pikalainayhtiö. Yhtiö paitsi toimii Suomessa on myös suomalaisessa omistuksessa, ja se pyrkii palvelemaan mahdollisimman läpinäkyvästi ja vastuullisesti. Yksi todiste tästä on Blue Financen kuuluminen Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 2000 euroa
Laina-aika: 3 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 18-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Blue Financelta lainaa saadakseen on 18 vuotta riittävä määrä elämänkokemusta. Lisäksi edellytetään, että hakija on luotto- ja oikeustoimikelpoinen, hänen pysyvä asuinpaikkansa on Suomessa ja hänen henkilökohtaisessa käytössään on suomalainen pankkitili.

Luotettavana yhtiönä Blue Finance edellyttää lisäksi sopivaa takausta lainalle sekä julkista matkapuhelinnumeroa tai muuta vastaavaa, jonka avulla hakijan henkilöllisyys voidaan todistaa.

Lainan määrä ja maksut

Blue Financen ensilaina on ilmainen, eli kuluton ja koroton, ja määrältään tämä pikavippi on 100–300 euroa. Muutoin pikavipin yläraja on 700 euroa, millä kattaa mukavasti vaikkapa yllättävät eläinlääkärikulut. Blue Financen pikavipin laina-aika on  360 päivää, ja takaisinmaksu suoritetaan vuoden aikana kuudessa eri erässä. Kokonaisuuden kruunaavat lyhennysvapaat kuukaudet, joita on luvassa joka toinen kuukausi. Pikavipin nostopalkkio on 15 % lainasummasta, ja lainan nimelliskorko on 30 %. Esimerkiksi vuodessa 200 euron pikavipin todellinen vuosikorko on 48,90 %

Toinen Blue Financen lainatyypeistä on joustoluotto, jonka luottoraja on 2000 euroa; sopiva esimerkiksi unelmien lomamatkan toteuttamiseen. Blue Financen joustoluottoa kutsutaan myös kulutusluotoksi. Joustoluotto on jatkuva pikaluotto, eli sopimus on voimassa toistaiseksi. Vaikka luottoraja on kiinteä, Blue Finance veloittaa vain siitä luotosta, jonka asiakas käyttää, 15 %:n nostoprovisiolla. Joustoluoton voi maksaa takaisin erissä, jolloin luottokorko on kuukaudessa 8 %, ja muutoin sen nimelliskorko on 96 %. Blue Financen joustoluoton takaisinmaksua voi venyttää kolmesta kuukaudesta aina 34 kuukauteen saakka.

Prosessi

Blue Financen hakuprosessin aikana ei naama ehdi muuttua punaiseksi kiukusta, sillä lainan hakemisesta on tehty mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Aluksi Blue Financen palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, ja seuraavaksi on vuorossa lyhyen lainahakemuksen täyttäminen. Sitten vain odottelemaan lainapäätöstä…

Tai ehkä on turha puhua odottelusta sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä lainapäätös Blue Financelta voi saapua jo 15 minuutin kuluessa. Useimmissa tapauksissa päätöksen saa kuitenkin heti sen jälkeen, kun lainahakemus on täytetty. Blue Finance siirtää rahat hakijan tilille välittömästi päätöksen tehtyään.

Lainaa voi hakea Blue Financelta milloin vain. Hakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin klo 7–23, ja asiakaspalvelu avustaa hakemisessa mielellään puhelimitse sekä chat-yhteyden tai viestin kautta.

Blue Finance logo

 

Hae lainaa 100-2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Bluefinance
Author Rating
51star1star1star1star1star