Credigo

Credigo logo
Hyvä

Lainaa 100-2500€

Credigo lyhyesti

Luottoa ja luotettavuutta – tervetuloa Credigolle. Erilaiset rahoitustuotteet ovat olleet Credigon fokuksessa jo vuodesta 2006 lähtien, ja asiakkaina sillä on ollut jo yli 150 000 pohjoismaalaista kuluttajaa. Credigon toiminnan kivijalka rakentuu luotettavuuden lisäksi läpinäkyvyydestä ja selkeydestä. Yhtiölle on tärkeää myös se, että luottoja voi vaivatta vertailla keskenään, joten asiakkaan yllättäminen lisäkuluilla on ehkä pahinta mitä voi tehdä. Niin ikään olisi kyseenalaista veloittaa asiakaspalvelusta, eikä tällaisesta Credigolla asioidessa olekaan pelkoa. Ainot kulut syntyvät pikavipin korosta, joka noudattaa pienlainoille laissa asetettua korkokattoa.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 2500 euroa
Laina-aika: 6 – 60 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 20-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Pikavippiä Credigo voi myöntää 20–70-vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Hakijalla täytyy olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, sillä Credigon luotettavuuteen kuuluu lain edellyttämä sähköinen TUPAS-tunnistautuminen yhtiön palveluun. Tunnistautuminen onnistuu vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella. Matkapuhelinliittymä saa olla salainen tai prepaid-liittymä. Toisin kuin jotkin lainayhtiöt, Credigo ei vaadi liitteitä hakemusta varten.

Lainan määrä ja maksut

Credigon pikavippiä voi saada 100–2500 euroa 6–60 kuukauden maksuajalla. Luottopäätös on aina henkilökohtainen perustuen lainahakemukseen.

Credigolla asioidessaan ei tarvitse murehtia ylimääräisistä kuluista, sillä maksua kertyy vain luoton korosta. Avaus- tai nostomaksuihin ei tarvitse Credigolla varautua. Lainan todellinen vuosikorko on 46,69–49,77 % lainan määrästä riippuen.

Prosessi

Kuulostaako Credigo jopa liian hyvältä ollakseen totta? Ehkä hakeminen tyssää liian vaikeaan prosessiin? Tällaisesta ei ole lainkaan pelkoa, sillä lapsikin osaisi hakea lainaa Credigon yksinkertaisella nettihakemuksella.

Aluksi Credigon lainahakemukseen täytetään sen pyytämät tiedot kuten esimerkiksi haluttu lainasumma. Tämän jälkeen palveluun pääsee tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, eikä aikaa kulu kuin joitakin sekunteja. Lopuksi on vuorossa lainapäätös, joka on nähtävissä henkilökohtaisilla asiakassivuilla niinkin pian kuin heti.

Credigo siirtää rahat hakijan pankkitilille 10 minuutin kuluessa, kunhan lainapalvelu on tällöin auki. Lainahakemusten käsittelyajat ovat arkisin klo 9–20 ja lauantaisin klo 10–18. Sunnuntaisin Credigo ei valitettavasti käsittele hakemuksia, mutta hakemuksen kuitenkin voi jättää milloin tahansa.

Tarvittaessa Credigon asiakaspalvelu on valmiina auttamaan pulmatilanteissa. Yhteyttä voi ottaa suoraan asiakaspalveluun tai luotonvalvontaan, joiden kummankin puhelinnumero löytyy Credigon sivuilta. Puheluihin vastataan keskimäärin alle seitsemässä sekunnissa. Mikäli sähköpostilla tai chat-yhteydellä asioiminen tuntuu soittamista luontevammalta, nämäkin vaihtoehdot Credigolta kyllä löytyvät, ensimmäisellä kotimaisella eli suomen kielellä.

Credigo logo

 

Hae lainaa 100-2500€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Credigo
Author Rating
41star1star1star1stargray