Credit24

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Credit24/IPF Digital Finland Oy
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    0800 144 344

Credit24 on osa IPF Digital Finland Oy:tä, joka on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö. Luotonantaja on palvellut Suomessa yli 700 000 asiakasta ja se toimii 13 maassa. Credit24 on rekisteröity ja saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta luvan toimia Suomessa.

Vaatimukset:

19 vuotta täyttäneet suomalaiset ovat Credit24:n hyväksymiä asiakkaita. Lisäksi maksuhistorian tulee olla moitteeton, ja lainan hakijoilla on oltava verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite sekä suomalaisen pankin tili. Nykyään on mahdollista tunnistautua myös henkilöllisyystodistuksella Postin kautta, jolloin verkkopankkitunnuksia ei tarvita. Salainen puhelinnumero tai prepaid-liittymä hyväksytään.

Lainan määrä ja maksut:

Credit24 myöntää Joustolimiittiä 100 – 4 000 euroa. Laina-aika on 1–36 sovitusta lyhennystavasta riippuen. Käytettävissä on lainalaskuri, jolla korot voi laskea valmiiksi. Ensimmäinen nosto on kuluton 500 euroon asti.

Prosessi:

Kyseessä on paitsi tietoturvallinen myös nopea luotonantaja, sillä Credit24 lupaa antaa parissa minuutissa ja rahojen olevan tilillä jopa varttitunnissa. Ennen tätä tarvitaan vain palveluun tunnistautuminen, esitäytettyjen tietojen täydentäminen, turvakoodin vahvistaminen, tuotteen valitseminen ja lainaehtojen hyväksyminen. Joissakin tapauksissa Credit24 pyytää liitteitä varmistaakseen tietojen oikeellisuuden.

Hae lainaa tästä!

Arvosana: 4.0. Ääniä yhteensä 1.
Please wait...