Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Credit24

Credit24

Credit24 logo
Hyvä

Lainaa 100-4000€

Credit24 lyhyesti

Credit24 on osa IPF Digital Finland Oy:tä, joka on yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen keskittynyt rahoitusyhtiö. Luotonantaja on palvellut Suomessa yli 700 000 asiakasta ja se toimii 13 maassa. Credit24 on rekisteröity ja saanut Etelä-Suomen aluehallintovirastolta luvan toimia Suomessa.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 4 000 euroa
Laina-aika: 3 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 19-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

19 vuotta täyttäneet suomalaiset ovat Credit24:n hyväksymiä asiakkaita. Lisäksi maksuhistorian tulee olla moitteeton, ja lainan hakijoilla on oltava sähköpostiosoite sekä suomalaisen pankin tili. Nykyään on mahdollista tunnistautua myös henkilöllisyystodistuksella Postin kautta, jolloin edes verkkopankkitunnuksia ei välttämättä tarvita. Verkkopankkitunnusten käyttö on kuitenkin nopein ja kätevin tapa tunnistautua, joten niiden käyttö on suositeltavaa.

Jos et ole vielä 19-vuotias, voit etsiä kauttamme pikavipit 18-vuotiaille.

Lainan määrä ja maksut

Credit24 myöntää Joustolimiittiä 100 – 4 000 euroa. Laina-aika on 1–36 kuukautta sovitusta lyhennystavasta riippuen. Vuotuinen nimelliskorko on 19,92 % ja todellinen vuosikorko 29,97 %.

Käytettävissä on lainalaskuri, jolla korot voi laskea valmiiksi. Joustolimiitti on jatkuva luottosopimus, josta asiakas voi tehdä nostoja omalle tililleen henkilökohtaisen luottorajansa puitteissa. Sopimuksesta ei koidu kuluja, jos et tee nostoja.

Jokainen Joustolimiitin ottanut asiakas saa käyttöönsä Joustolimiitti-mobiilipalvelun. Sen avulla asiakkaat voivat kirjautua pankkitunnustensa kautta palveluun, jossa on mahdollista tehdä rahanostoja, tarkistaa laskutietoja tai ottaa halutessaan käyttöön muita Joustolimiitti-palveluita.

Credit24 tekee hakijoista oman luottokartoituksensa, jonka perusteella päätetään luoton korko. Credit24 myöntää luottoja vastuullisesti. Tästä syystä hakijan takaisinmaksukyky arvioidaan tapauskohtaisesti. Oma tarjous on kuitenkin helppo katsoa täyttämällä lainahakemus.

Prosessi

Kyseessä on paitsi tietoturvallinen myös nopea luotonantaja, sillä Credit24 lupaa antaa parissa minuutissa ja rahojen olevan tilillä jopa varttitunnissa. Ennen tätä tarvitaan vain palveluun tunnistautuminen, esitäytettyjen tietojen täydentäminen, turvakoodin vahvistaminen, tuotteen valitseminen ja lainaehtojen hyväksyminen. Joissakin tapauksissa Credit24 pyytää liitteitä varmistaakseen tietojen oikeellisuuden.

Joustolimiittiä voi halutessaan hakea myös kännykän tai tabletin kautta. Lainahakemuksen voi täyttää myös salaisesta numerosta tai prepaid-liittymästä, sillä tunnistautuminen tehdään verkkopankkitunnusten avulla.

Credit24 logo
Hae lainaa 100-4000€
Lainaa: