Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Creditstar

Creditstar

  • Lainasummat: 50 - 2000€
  • Korko: 14.99  - 14.99
  • Laina-aika: 1 - 12 kk
  • Ikävaatimus: 21v
Creditstar lyhyesti

Creditstar-lainayhtiön toimintaa hallinnoi Suomessa Creditstar Finland Oy. Yritys on osa Creditstar Groupia, joka toimii myös Virossa, Liettuassa, Puolassa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Creditstar on alun alkaen virolainen yhtiö, ja se perustettiin vuonna 2006. Yhtiön kertoo toimivansa kansainvälisellä verkkoluotto- ja verkkopankkisektoreilla.Tähän mennessä Creditstar on ehtinyt hankkia jo yli puoli miljoonaa asiakasta. Yhtiö on Suomessa rekisteröity luotonantaja, eli sen toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta.

Vaatimukset

Jos haluat hakea lainaa Creditstarilta, sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla on säännölliset kuukausitulot
  • Sinulla on pankkitili Suomessa sekä verkkopankkitunnukset
  • Olet oikeustoimikelpoinen henkilö, eikä sinulla on maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite.

Lainan määrä ja maksut

Creditstar myöntää asiakkailleen joustoluottoa. Luoton maksimimäärä on 2 000 euroa, ja luoton pisin maksuaika on yksi vuosi. Luottotili on sen myöntämisen jälkeen jatkuvasti asiakkaan käytössä, eli sieltä voi nostaa rahaa aina niin halutessaan luottorajan puitteissa. Creditstarin tiliä voi siis käyttää esimerkiksi hätävarana äkillisten menojen ilmaantuessa – vaikkapa matkaillessa tai hammaslääkärikäynnillä.

Creditstarin tili on eräänlainen virtuaalinen luottokortti. Nostetusta luottosummasta peritään 20 % korkoa, minkä lisäksi muita kuluja peritään 0,01% päivässä lainasummasta.

Creditstarin luoton voi maksaa takaisin myös etukäteen. Luottokustannukset peritään vain todellisilta lainapäiviltä, eli luoton maksaminen etukäteen on edullista. Ennenaikainen takaisinmaksu onnistuu ottamalla yhteyttä Creditstarin asiakaspalveluun.

Prosessi

Creditstarin joustoluoton saa käyttöönsä nopean nettihakemuksen kautta. Creditstarin sivuilla luodaan ensin käyttäjätili, johon ei kulu aikaa kymmentä minuuttia kauempaa. Tilin luomisen yhteydessä oma henkilöllisyys täytyy vahvistaa olemassa olevien verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen kautta.

Tilin tekemisen jälkeen Creditstar tarkistaa asiakkaan tiedot automaattisesti. Näin voidaan esimerkiksi tarkistaa, onko asiakkaalla maksuhäiriömerkintöjä tai muita ongelmia luottotiedoissa. Omat tiedot kannattaa antaa hakemusvaiheessa mahdollisimman tarkasti ja rehellisesti, sillä esimerkiksi palkkatietojen kaunistelu saattaa antaa hakijasta epärehellisen kuvan ja estää luottopäätöksen saamista. Huomaa, että Creditstar antaa poikkeukselliseti vippiä 18-vuotiaille hakijoille.

Creditstarilla on tilejä useissa suomalaisissa pankeissa. Kun lainahakemus on hyväksytty, siirtyvät rahat tilille useimmiten nopeasti pankin sisäisenä siirtona. Yleensä rahat ovat käyttöönottohakemuksen hyväksymisen jälkeen omalla tilillä jo noin 15 minuutin sisällä.

Lainaa: 50 - 2000€