Eurolimiitti

Eurolimiitti logo
Hyvä

Lainaa 10-3000€

Eurolimiitti lyhyesti

Eurolimiitti myöntää joustolimiittiä 3 000 euron luottorajalla. Palvelun on lanseerannut Lahdessa toimiva J.W.-Yhtiöt Oy, eli kyseessä on täysin suomalainen yritys. Eurolimiittiä voi hakea ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Piilokuluja ei ole, eikä lainan hakeminen vielä sido mihinkään. Eurolimiitti on vakuudeton pikalaina, jota voi hakea mihin tahansa nopeasti yllättäneeseen rahantarpeeseen.

Perustiedot

Lainasummat: 10 – 3000 euroa
Laina-aika: 3 – 56 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Eurolimiittiä voivat hakea 21 vuotta täyttäneet, Suomessa vakituisesti asuvat Suomen kansalaiset. Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa hyvin – luottotietojen täytyy siis lainaa hakiessa olla täysin kunnossa. Jos toiveenasi on saada on pikavippi 18-vuotiaalle, on sellainenkin mahdollista saada pikavipit.fi -sivujen kautta.

Teknisiä vaatimuksia ovat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, puhelinnumero (myös prepaid tai salainen numero hyväksytään) sekä suomalainen tilinumero. Mitä säännöllisemmät tulot, sitä todennäköisempää on saada hyväksytty lainapäätös.

Lainan määrä ja maksut

Eurolimiittiä on mahdollista saada pienestä 10 eurosta aina 3 000 euroon asti. Vanhat asiakkaat, jotka ovat saavuttaneet VIP-tason, voivat saada jopa 4 000 euron luoton. Minimilyhennys on 10 % joustolimiitistä kuukaudessa. Osamaksulla maksettaessa lainan korko on 0 % ensimmäiseen eräpäivään asti. Jos laina maksetaan kertamaksulla 30 päivän sisällä, on pikalaina täysin koroton.

Lainan takaisinmaksun esimerkillisesti hoitaneet asiakkaat voivat saada lyhennysvapaan kuukauden kolme kertaa vuodessa. Lyhennysvapaalta kuukaudelta asiakas maksaa vain lainan korot sekä muut kulut.

Prosessi

Eurolimiitin hakemisessa on vain kolme nopeaa vaihetta: palveluun rekisteröityminen, hakemuksen täyttäminen ja lainapäätöksen hyväksyminen. Tietojen antamiseen kuluu vain pari minuuttia, ja luottopäätös tulee tekstiviestitse. Hakemuksen voi tehdä verkon kautta milloin tahansa. Hakemiseen vaaditaan joko pankilta saatavat verkkopankkitunnukset tai vaihtoehtoisesti matkapuhelinliittymän tarjoajan kautta hankittu mobiilivarmenne.

Hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen rahat siirretään tilille välittömästi, mikäli hakijan tili on jossakin seuraavista: Nordea, Aktia, OP, Handelsbank, Danske Bank, Säästöpankki tai POP-pankki. Muiden pankkien tileille rahat siirtyvät 1–2 pankkipäivässä. Eurolimiitin asiakaspalvelu käsittelee hakemuksia arkisin ja viikonloppuisin klo 8–22.

Hakemuksen täyttämisessä kannattaa olla huolellinen. Mitä tarkemmin kaikki vaaditut tiedot on annettu, sitä nopeammin hakemus voidaan käsitellä. Pääsääntöisesti Eurolimiitti on käytettävissä 15 minuutin kuluttua hakemuksen tekemisestä.

Eurolimiitti logo

 

Hae lainaa 3000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Eurolimiitti
Author Rating
41star1star1star1stargray