Eurolimiitti

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

 • Nimi:
  Eurolimiitti
 • Kotisivut:
 • Postiosoite:
  Aleksanterinkatu 17 B
  15110 Lahti
 • Puhelinnumero:
  03 3399 3601

Hiljattain Suomeen rantautunut Eurolimiitti myöntää joustolimiittiä 3 000 euron luottorajalla. Palvelun on lanseerannut J.W.-Yhtiöt Oy. Eurolimiittiä voi hakea tekstiviestillä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Piilokuluja ei ole, ja lainan hakeminen maksaa vain normaalin tekstiviestin verran.

Vaatimukset:

Eurolimiittiä voivat hakea 21 vuotta täyttäneet, Suomessa vakituisesti asuvat ja luottokelpoiset henkilöt. Teknisiä vaatimuksia ovat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, puhelinnumero (myös prepaid tai salainen numero hyväksytään) sekä suomalainen tilinumero. Mitä säännöllisemmät tulot, sitä todennäköisempää on saada hyväksytty lainapäätös.

Lainan määrä ja maksut:

Eurolimiittiä on mahdollista saada pienestä 10 eurosta aina 3 000 euroon asti. Vanhat asiakkaat, jotka ovat saavuttaneet VIP-tason, voivat saada jopa 4 000 euron luoton. Minimilyhennys on 10 % joustolimiitistä kuukaudessa, ja tarjolla on jopa kolme maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Prosessi:

Eurolimiitin hakemisessa on vain kolme nopeaa vaihetta: palveluun rekisteröityminen, tekstiviestin lähettäminen ja lainapäätöksen hyväksyminen. Hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen rahat siirretään tilille välittömästi, mikäli hakijan tili on jossakin seuraavista: Nordea, Aktia, OP, Handelsbank, Danske Bank, Säästöpankki tai POP-pankki. Muiden pankkien tileille rahat siirtyvät 1–2 pankkipäivässä. Eurolimiitin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8–22 ja viikonloppuisin klo 11–19.

Hae lainaa tästä!

Arvosana: 2.3. Ääniä yhteensä 3.
Please wait...