Eurolimiitti

Eurolimiitti logo
Hyvä

Lainaa 10-3000€

Eurolimiitti lyhyesti

Hiljattain Suomeen rantautunut Eurolimiitti myöntää joustolimiittiä 3 000 euron luottorajalla. Palvelun on lanseerannut J.W.-Yhtiöt Oy. Eurolimiittiä voi hakea tekstiviestillä ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Piilokuluja ei ole, ja lainan hakeminen maksaa vain normaalin tekstiviestin verran.

Perustiedot

Lainasummat: 10 – 3000 euroa
Laina-aika: 3 – 56 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21 vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Eurolimiittiä voivat hakea 21 vuotta täyttäneet, Suomessa vakituisesti asuvat ja luottokelpoiset henkilöt. Teknisiä vaatimuksia ovat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, puhelinnumero (myös prepaid tai salainen numero hyväksytään) sekä suomalainen tilinumero. Mitä säännöllisemmät tulot, sitä todennäköisempää on saada hyväksytty lainapäätös.

Lainan määrä ja maksut

Eurolimiittiä on mahdollista saada pienestä 10 eurosta aina 3 000 euroon asti. Vanhat asiakkaat, jotka ovat saavuttaneet VIP-tason, voivat saada jopa 4 000 euron luoton. Minimilyhennys on 10 % joustolimiitistä kuukaudessa, ja tarjolla on jopa kolme maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Prosessi

Eurolimiitin hakemisessa on vain kolme nopeaa vaihetta: palveluun rekisteröityminen, tekstiviestin lähettäminen ja lainapäätöksen hyväksyminen. Hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen rahat siirretään tilille välittömästi, mikäli hakijan tili on jossakin seuraavista: Nordea, Aktia, OP, Handelsbank, Danske Bank, Säästöpankki tai POP-pankki. Muiden pankkien tileille rahat siirtyvät 1–2 pankkipäivässä. Eurolimiitin asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8–22 ja viikonloppuisin klo 11–19.

Eurolimiitti logo

Hae lainaa 3000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Eurolimiitti
Author Rating
41star1star1star1stargray