Euroloan

Euroloan logo
Hyvä

Lainaa 100-7 000€

Euroloan lyhyesti

Edullista lainaa ja luottoa etsivän kannattaa kääntyä Euroloanin puoleen, liittyipä rahan tarve pieniin arjen menoihin, auton hankintaan, remonttiin tai sisustamiseen. Euroloan Consumer Finance Oyj on suomalainen yritys, joka noudattaa toiminnassaan ja velvoitteissaan Suomen lakia ja yhtiöjärjestystä. Euroloan on aloittanut toimintansa vuonna 2007. Hakemuksen tekeminen ja päätöksen saaminen vievät vain muutaman minuutin, ja suomalainen asiakaspalvelu on asiakkaiden käytettävissä vuorokauden ympäri.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 7 000 euroa
Laina-aika: 4 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 20-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset:

Euroloanin luottotili voidaan avata vähintään 20-vuotiaalle Suomen kansalaiselle, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla täytyy olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä suomalainen puhelinliittymä. Lainaa myönnetään vain henkilölle, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Lainan määrä ja maksut:

Lainaa Euroloan myöntää 100 – 7 000 euroa. Laina-aika on 3–36 kuukautta. Maksuaika on joustava, eikä takaajia tai vakuuksia tarvita. Piilokuluja, avausmaksua tai kuukausimaksuja ei Euroloanilla ole. Ainoat maksut muodostuvat nostetusta lainasta sekä tilinhoitomaksusta jokaisen lainakuukauden ajalta.

Jos lainan yhteydessä tilaa lisäpalveluita, veloitetaan niistä erikseen. Kaikki nämä maksut ovat vapaavalintaisia – jos niitä ei valitse lainaa ottaessa, ei niistä koidu myöskään kuluja. Valinnaisten lisäpalveluiden tarkat hinnat ovat selkeästi nähtävillä Euroloanin sivuilla. Sähköpostiin tuleva lasku on täysin ilmainen.

Euroloanilla on valikoimissaan myös muita lainatuotteita, esimerkiksi Euroloan Express -pikaluotto.

Prosessi:

Euroloanin lainahakemuksen mukana ei tarvitse toimittaa minkäänlaisia liitteitä. Tämä poikkeaa monen muun lainantarjoajan käytännöstä, sillä usein jopa vakuudettomien lainojen yhteydessä vaaditaan lisätietojen lähettämistä. Euroloanin lainan saamikseksi riittää, että hakija täyttää lainahakemuksen ja antaa siinä pyydetyt tiedot.

Euroloan palvelee ympäri vuorokauden. Uuden asiakkaan tulee kuitenkin tehdä ensimmäinen nosto klo 7–23. Hakemuksen voi tehdä joko Euroloanin sivuilla tai tekstiviestitse. Nordean, Danske Bankin ja Osuuspankin asiakkaat voivat saada rahat tililleen heti. Säästöpankilla ja Aktialla rahat siirretään puolen tunnin viiveellä klo 8.00–18.30. Muiden pankkien tileillä rahat ovat 1–2 vuorokaudessa.

Euroloan logo

 

Hae lainaa 100-10 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Euroloan
Author Rating
41star1star1star1stargray