Euroloan

Euroloan logo
Hyvä

Lainaa 100-10 000€

Euroloan lyhyesti

Edullista lainaa ja luottoa etsivän kannattaa kääntyä Euroloanin puoleen, liittyipä rahan tarve pieniin arjen menoihin, auton hankintaan, remonttiin tai sisustamiseen. Kyseessä on Euroloan Consumer Finance Oyj:hin kuuluva julkinen osakeyhtiö, joka noudattaa toiminnassaan ja velvoitteissaan Suomen lakia ja yhtiöjärjestystä. Euroloan on aloittanut toimintansa vuonna 2007. Hakemuksen tekeminen ja päätöksen saaminen vievät vain muutaman minuutin.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 10 000 euroa
Laina-aika: 4 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset:

Euroloanin luottotili voidaan avata vähintään 20-vuotiaalle Suomen kansalaiselle, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla täytyy olla henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä suomalainen puhelinliittymä. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Lainan määrä ja maksut:

Lainaa Euroloan myöntää 100 – 10 000 euroa. Laina-aika on 1–36 kuukautta. Maksuaika on joustava, eikä takaajia tai vakuuksia tarvita. Piilokuluja, avausmaksua tai kuukausimaksuja ei Euroloanilla ole.

Prosessi:

Euroloan palvelee ympäri vuorokauden. Uuden asiakkaan tulee kuitenkin tehdä ensimmäinen nosto klo 7–23. Hakemuksen voi tehdä joko Euroloanin sivuilla tai tekstiviestitse. Nordean, Danske Bankin ja Osuuspankin asiakkaat voivat saada rahat tililleen heti. Säästöpankilla ja Aktialla rahat siirretään puolen tunnin viiveellä klo 8.00–18.30. Muiden pankkien tileillä rahat ovat 1–2 vuorokaudessa.

Euroloan logo

Hae lainaa 100-10 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Euroloan
Author Rating
41star1star1star1stargray