Everyday

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

 • Nimi:
  Everyday/OPR-Vakuus Oy
 • Kotisivut:
 • Postiosoite:
  Lautatarhankatu 8 B
  00580 Helsinki
  Y-tunnus 1993902-6
 • Puhelinnumero:
  020 741 2030

Everyday on tililuotto, joka toimii kuin luottokortti matkapuhelimessa – kyseessä on Everydayn joustoluotto. Everyday kuuluu OPR-Vakuus Oy:hyn, joka on vakavarainen suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö ja perustettu vuonna 2005. OPR-Vakuus Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Vaatimukset:

Everyday-luottoa käteisnosto-ominaisuudella voivat saada 21–75-vuotiaat Suomen kansalaiset, jotka asuvat vakituisesti Suomessa; ilman käteisnosto-ominaisuutta ikäraja on 18 vuotta. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla, sillä tällöin Everyday ei voi luottaa hakijan maksukykyyn. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lainan määrä ja maksut:

Lainahaarukka Everydayllä on 20 – 2 000 euroa, ja lainaa hakiessa voi luottaa kulurakenteen selkeyteen ja piilokuluttomuuteen. Everyday myöntää 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa, tai vaihtoehtoisesti lainan voi maksaa edullisesti osissa. Kuluton Everydayn verkkomaksu on käytettävissä tuhansissa verkkokaupoissa.

Prosessi:

Everyday joustoluoton hakeminen on nopeaa ja maksutonta. Varsinainen hakemusten käsittelyaika on klo 8–22, mutta hakemuksen voi tehdä mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Hakemus otetaan käsittelyyn sen jälkeen, kun lainahakemus on täytetty Everydayn verkkopalvelussa, ja luottopäätöksen voi saada noin 15 minuutissa. Rahat voi nostaa tilille tekstiviestillä tai Everydayn palvelussa.

Hae lainaa tästä!