Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Fellow Finance

Fellow Finance

  • Lainasummat: 500 - 20 000€
  • Korko: 5  -
  • Laina-aika: Jopa 10 vuotta
  • Ikävaatimus: 20v
Fellow Finance lyhyesti

Fellow Finance Oyj on vuonna 2013 perustettu ja vuonna 2014 toimintansa aloittanut joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Sen ideana on tarjota yksityisten sijoittajien rahoittamia lainoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Palvelu antaa lainanhakijalle mahdollisuuden hankkia laina edullisella korolla ja sijoittajille tilaisuuden saada pääomalle hyvää tuottoa.

Vaatimukset

Jos haluat hakea lainaa Fellow Financelta, sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Olet 20–75-vuotias
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla on moitteettomat luottotiedot
  • Sinulla on pankkitili Suomessa sekä verkkopankkitunnukset
  • Maksukykysi on riittävä Fellow Financen tekemän luottokelpoisuusarvion mukaan.

Lainan määrä ja maksut

Fellow Finance -palvelun kautta voit päättää itse hakemasi lainan määrän, nimelliskoron sekä maksuajan. Sijoittajat päättävät sen jälkeen itse, haluavatko he lähteä rahoittamaan lainaasi kyseisillä ehdoilla. Jos et ole tyytyväinen senhetkiseen korkotasoon, voit odottaa uusia tarjouksia kahden viikon ajan.

Fellow Financen kautta haettu vertaislaina voi olla korkeintaan 20 000 euron suuruinen. Maksuaikaa saa pisimmillään 10 vuotta. Lainan voi maksaa halutessaan takaisin myös etuajassa ilman lisäkuluja. Fellow Financen kautta haettuun lainaan ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Vaikka Fellow Finance -laina tulee yksityisiltä rahoittajilta, ei lainanhakijan tarvitse olla heidän kanssaan tekemisissä. Kaikki asiointi tapahtuu verkkopalvelun kautta, ja Fellow Finance hoitaa lainasopimuksen teon, rahojen siirrot sekä laskutuksen.

Lainan korko määräytyy lainamäärän sekä -ajan mukaan. Keskimäärin Fellow Financen lainakorot ovat 5–20 % lainasummasta, eli roimasti tavallisia pikavippejä vähemmän. Loppukädessä lainan korko kuitenkin määräytyy aina lainanantajan korkovaatimuksen ja lainanottajan maksuvalmiuden mukaan. Lainasta peritään koron lisäksi välityspalkkio, joka on 0,01 % per päivä luoton määrästä ja enintään 150 euroa. Palkkio maksetaan lainaa nostettaessa.

Prosessi

Lainan hakeminen aloitetaan valitsemalla sopivin lainasumma sekä kuukausittainen maksuerä. Sen jälkeen vuorossa on ei-sitovan lainahakemuksen täyttö. Voit tehdä sen netissä muutamassa minuutissa.

Tulet saamaan vastauksen lainahakemukseesi välittömästi. Jos ehdot vaikuttavat sopivilta, voit hyväksyä hakemuksen. Jos et ole tyytyväinen, ei tarjouksen hylkääminen aiheuta sinulle mitään seuraamuksia. Lainan hyväksyttyäsi voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Jos tarvitset lisää lainaa, voi Fellow Financen lainaan hakea korotusta 3 kuukauden välein. Voit pitää halutessasi myös lyhennysvapaita kuukausia ja siirtää eräpäivää kahdella viikolla.

Lainaa: 500 - 20 000€