Komplett Bank

KomplettBank logo
Hyvä

Lainaa 1000-50 000€

Komplett Bank lyhyesti

Pienikorkoisten pikalainojen kasvavaan kysyntään vastaa uusimpien joukossa Komplettbank. Kyseessä on Komplett Group -konserniin kuuluva, norjalainen pankki, joka on perustettu vuonna 2014. Sillä on Norjan finanssivalvonnan toimilupa ja maan pankkien talletussuojarahaston jäsenyys. Komplettbankin toiminnan tavoite on markkinoiden joustavin kulutusluotto, jolla on edulliset ehdot ja tyytyväiset asiakkaat.

Perustiedot

Lainasummat: 1000 – 50 000 euroa
Laina-aika: 60 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 23-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset:

Komplettbank hyväksyy lainanhakijoikseen 23–64-vuotiaat henkilöt, jotka ovat asuneet pysyvästi Suomessa vähintään 36 kuukauden ajan. Myös 65 vuotta täyttäneet voivat hakea Komplettbankin lainaa sitoutumalla kymmenen vuoden maksuohjelmaan. Palkka- tai eläketuloja tulee olla vuodessa vähintään 10 000 euroa, ja hakijan luottotietojen täytyy olla moitteettomassa kunnossa. Lainan hakemiseen tarvitaan myös verkkopankkitunnukset, suomalainen pankkitili ja toimiva sähköpostiosoite.

Jos et ole vielä 23-vuotias, etsi sivujemme kautta pikavippi 18-vuotiaalle.

Lainan määrä ja maksut:

Komplettbank myöntää lainaa 1000–50 000 euroa, ja lainan korko on niinkin pieni kuin 4,9–19,99 %. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita, eikä kiinteää laina-aikaa ole. Lainasta veloitetaan avausmaksu sekä sen lisäksi kuukausittainen 8 euron tilinhoitopalkkio ja korot. Korkoa maksetaan vain käytetystä luottomäärästä. Joustoluotolle voi saada halutessaan lainaturvavakuutuksen. Komplettbankin luotto on joustava, ja takaisinmaksua voi muuttaa oman tilanteen mukaan. Tarpeen vaatiessa lainaa voi myös nostaa lisää.

Prosessi:

Lainan hakemisesta on tehty Komplettbankilla helppoa, sillä kaiken voi hoitaa ilmaiseksi netissä. Hakuprosessi alkaa täyttämällä yksinkertainen hakemus Komplettbankin sivuilla. Hakemuksessa kysytään hakijan henkilötietoja ja kuukausittaisten tulojen määrää. Lisäksi hakemuksessa määritellään toivottu lainasumma.

Heti tämän jälkeen saat sähköpostiisi vastauksen, jossa kerrotaan alustava lainasumma sekä lainaan liitettävät korot ja muut kulut. Joissain tapauksissa hakijoita voidaan pyytää lisätietoja, kuten palkka- tai verotodistusta. Ne voi lähettää sähköpostin välityksellä, eli asian voi hoitaa nopeasti pois päiväjärjestyksestä.

Kun dokumentit on tarkastettu, annetaan hakijalle lopullinen lainatarjous. Jos hakija hyväksyy sen, voi sopimuksen allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla. Luotto maksetaan suoraan hakijan pankkitilille parhaimmillaan samana päivänä hakemuksen tekemisestä, mutta maksimissaan noin 1–2 pankkipäivässä.

KomplettBank logo
Hae lainaa 1000-50 000€