Komplett Bank

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

 • Nimi:
  Komplett Group
 • Kotisivut:
 • Postiosoite:
  Østre Kullerød 4
  3241 Sandefjord, Norja
 • Puhelinnumero:
  +47 33 00 50 00

Pienikorkoisten pikalainojen kasvavaan kysyntään vastaa uusimpien joukossa Komplettbank. Kyseessä on Komplett Group -konserniin kuuluva, norjalainen pankki, joka on perustettu vuonna 2014. Sillä on Norjan finanssivalvonnan toimilupa ja maan pankkien talletussuojarahaston jäsenyys. Markkinoiden joustavin kulutusluotto, jolla on edulliset ehdot ja tyytyväiset asiakkaat, on Komplettbankin toiminnan tavoite.

Vaatimukset:

Komplettbank hyväksyy lainanhakijoikseen 23–64-vuotiaat henkilöt, joilla on ollut Suomen kansalaisuus vähintään 36 kuukauden ajan. Myös 65 vuotta täyttäneet voivat hakea Komplettbankin lainaa sitoutumalla kymmenen vuoden maksuohjelmaan. Palkka- tai eläketuloja tulee olla vuodessa vähintään 10 000 euroa, ja hakijan luottotietojen täytyy olla kunnossa. Lainan hakemiseen tarvitaan myös verkkopankkitunnukset, suomalainen pankkitili ja toimiva sähköpostiosoite.

Lainan määrä ja maksut:

Komplettbank myöntää lainaa 1000–50 000 euroa, ja lainan korko on niinkin pieni kuin 4,9–19,99 %. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita, eikä kiinteää laina-aikaa tai piilokuluja ole. Kuukausittain veloitetaan vain kulut ja korot, ja korkoa maksetaan vain käytetystä luottomäärästä. Joustoluotolle voi saada halutessaan lainaturvavakuutuksen.

Prosessi:

Lainan hakemisesta on tehty Komplettbankilla yhtä helppoa kuin muillakin pankeilla: kaiken voi hoitaa ilmaiseksi netissä. Hakuprosessi alkaa täyttämällä yksinkertainen hakemus Komplettbankin sivuilla. Vastauksen pitäisi saapua hetkessä, ja tämän jälkeen pankki lähettää lainatarjouksen, johon ei ole pakko sitoutua. Mahdollisen sitoutumispäätöksen jälkeen Komplettbankille toimitetaan sähköisesti tarvittavat dokumentit. Luotto maksetaan suoraan hakijan pankkitilille noin 1–2 pankkipäivässä.

Hae lainaa tästä!