Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Koroton pikavippi 2024

Koroton pikavippi 2024

Koroton pikavippi on sananmukaisesti pikavippi, jossa ei ole lainkaan korkoa tai muita kuluja. Joitain vuosia sitten korottomia pikavippejä sai melko helposti tiettyjen lainayhtiöiden uuden asiakkaan tutustumistarjouksina. Kuluttajasuojalakiin tehdyt muutokset alensivat kuitenkin lainakorkoja niin paljon, että suuri osa korottomista pikavipeistä katosi lainantarjoajien valikoimasta.

Tällä hetkellä korottomia pikavippejä on hyvin vaikeaa löytää. Toisaalta niiden katoamiseen johtanut syy on positiivinen – nykyään lainaa saa todella edullisesti.

Juuri nyt korotonta pikavippiä ei ole saatavilla

Ei koroton mutta halvin vippi löytyy täältä – Toukokuu 2024

Lainaa

100 - 4000€

Laina-aika

3 - 54 kk

Lainaa

2000 - 60 000€

Laina-aika

1 - 18v

Lainaa

100 - 10 000€

Laina-aika

3-88 kk

Katso kaikki pikavipit >>

Hyvä tietää korottomasta pikavipistä

Koroton pikavippi on tosiaan täysin ilmainen koroton laina, mutta vain niissä tilanteissa, joissa sen maksaa ajoissa takaisin. Takaisinmaksuaika kannattaa siis huomioida todella tarkasti. Jos pikavippiä ei maksa sovitussa ajassa takaisin, muuttuu koroton laina normaaliksi, maksulliseksi pikavipiksi. Eli varmista ennen lainan ottamista, että voit todella maksaa korottoman pikavipin takaisin ajoissa.

Pikavippiyhtiöt tarjoavat näitä korottomia pikavippejä houkutellakseen uusia asiakkaita. Vaikka yhtiöt eivät tee korottomilla pikavipeillä rahaa, he luottavat siihen, että asiakas lainaa myös jatkossa heidän palvelustaan.

Koroton pikavippi on loistava lainatuote, joka tosiaan kannattaa hyödyntää tarvittaessa jokaisesta pikavippiyhtiöstä. Ilmainen laina on myös oiva tapa testata uutta lainapalvelua. Kaikki korottomasti saatavat lainat käytettyään kuluttaja voi sitten tarvittaessa valita seuraaville lainoille sen lainayhtiön, jossa asiointi sujui parhaiten.

Korotonta maksuaikaa luottokortilla

Vaikka luottokortilla ei saa otettua korotonta pikavippiä sanan varsinaisessa merkityksessä, saa sen avulla silti korko- ja kuluvapaata aikaa maksaa ostoksensa.

Käytännössä lähes kaikki luottokortit antavat asiakkaalle mahdollisuuden korottomaan luottoon. Korotonta maksuaikaa voi saada muutamista päivistä jopa pariin kuukauteen asti. Esimerkiksi Komplett Bank tarjoaa asiakkailleen 50 päivää korotonta maksuaikaa. Bank Norwegian taas antaa luottokortin käyttäjille 6 viikkoa aikaa maksaa laskunsa ilman kuluja.

Korottoman maksuajan pituuden voi optimoida tekemällä luottokorttiostokset juuri laskutuskauden oikeana hetkenä. Maksuaikaa kun ei saa automaattisesti esimerkiksi 40 päiväksi ostoksen tekemisen jälkeen, vaan koroton aika alkaa juosta laskutuskauden alkamishetkestä. Kun teet ostoksesi juuri laskutuskauden alussa, saat käytännössä hyödynnettyä koko maksukauden korottoman lainan tavoin.

Korottoman maksuajan jälkeen luottokortilta käytetty luotto alkaa kasvaa korkoa sopimuksen mukaan. Eri luottokorttien korot ja kulut vaihtelevat, joten kannattaa tarkistaa ehdot huolellisesti. Jos kuitenkin aiot maksaa luottokorttiostokset aina takaisin korottoman maksuajan puitteissa, ei sinulta tulla perimään ostoksistasi senttiäkään niiden alkuperäistä hintaa enemmän.