Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on sananmukaisesti pikavippi, jossa ei ole lainkaan korkoa tai muita kuluja.
Korottomia pikavippejä on tarjolla vain uusille asiakkaille. Koroton pikavippi kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos ei ole käyttänyt kyseistä lainapalvelua aikaisemmin.

Tällä hetkellä korotonta pikavippiä on saatavilla yhteensä jopa 2700 euroa. Näitä tarjoaa seuraavat pikavippiyhtiöt: Ferratum, Vivus, Suomilimiitti, Limiitti ja Eurolimiitti. Korottoman pikavipin laina-aika on useimmiten 30 vuorokautta. Suomilimiitti tarjoaa tällä hetkellä korotonta maksuaikaa jopa 60 vuorokautta.

Korottomat pikavipit 2017

ferratum

Ferratum tarjoaa korotonta pikavippiä tällä hetkellä 50–300 euroa 7–30 vuorokauden laina-ajalla. Ikäraja kaikkiin Ferratumin lainatuotteisiin on 20 vuotta.

Hae lainaa!

 

vivus

Vivus tarjoaa korotonta pikavippiä 50–400 euroa 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Kuten Ferratum, myös Vivus vaatii hakijalta 20 vuoden iän.

Hae lainaa!

 

suomilimiitti

Suomilimiitiltä on mahdollista saada markkinoiden isointa korotonta pikavippiä – jopa 1000 euroa! Lainan maksuaika on 30 vuorokautta. Suomilimiitti vaatii hakijalta 21 vuoden iän. Lainatuote on nimeltään joustoluotto, joka tarkoittaa lyhyesti sitä, että voit hakea 1500 euron tililuoton, josta syntyy kuluja vasta, kun teet nostoja. Esim. 1500 euron tililuotosta ei synny kuluja 1000 euroon asti.

Hae lainaa!

 

limiitti

Limiitti.fi:n vippi on suuruudeltaan 50–500 euroa noin 45 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Vippi on saatavilla yli 22-vuotiaille ja lainatuote on Suomilimiitin tapaan joustoluotto.

Hae lainaa!

 

eurolimiitti

Eurolimiitti on markkinoiden uusin pikavippiyhtiö, joka tarjoaa myös korotonta pikavippiä 10–500 euroa 30 vuorokauden maksuajalla. Eurolimiitti palvelee kaikkia yli 21-vuotiaita Suomen kansalaisia.

Hae lainaa!

 

Hyvä tietää korottomasta pikavipistä

Koroton pikavippi on tosiaan täysin ilmainen, mutta vain niissä tilanteissa, joissa sen maksaa ajoissa takaisin. Takaisinmaksuaika kannattaa siis huomioida todella tarkasti. Jos pikavippiä ei maksa sovitussa ajassa takaisin, muuttuu koroton pikavippi normaaliksi, maksulliseksi pikavipiksi. Eli varmista ennen lainan ottamista, että voit todella maksaa korottoman pikavipin sovitussa ajassa takaisin.

Pikavippiyhtiöt tarjoavat näitä korottomia pikavippejä houkutellakseen uusia asiakkaita. Vaikka yhtiöt eivät tee korottomilla pikavipeillä rahaa, he luottavat siihen, että asiakas lainaa myös jatkossa heidän palvelustaan.

Koroton pikavippi on loistava lainatuote, joka tosiaan kannattaa hyödyntää tarvittaessa jokaisesta pikavippiyhtiöstä. Koroton pikavippi on myös oiva tapa testata uutta lainapalvelua. Kaikki korottomat pikavipit käytettyään kuluttaja voi sitten tarvittaessa valita seuraaville lainoille sen lainayhtiön, jossa asiointi sujui parhaiten.

Arvosana: 5.0. Ääniä yhteensä 2.
Please wait...