Laina.fi

Laina.fi logo
Erinomainen

Lainaa 100-5000€

Laina.fi lyhyesti

Käyttölainaa tai kertalainaa tarjoaa Laina.fi, joka on osa DFC Nordic Oy -konsernia. Tämä puolestaan kuuluu Dollar Financial Groupiin. Konsernin palvelut ovat tuttuja jo yli 400 000 suomalaiselle. Laina.fi myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ympäri vuorokauden.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 5000 euroa
Laina-aika: 3 – 52 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset:

Lainakelpoisia ovat 20–75-vuotiaat luottokelpoiset henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa sekä ovat luotto- ja maksuhäiriötiedoiltaan nuhteettomia. Takaisinmaksukyvyn on oltava riittävä.

Hakijoiden on pystyttävä varmistamaan henkilöllisyytensä verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Lisäksi hakuprosessin yhteydessä tulee toimittaa todistus säännöllisistä tuloista – sellaisena käy esimerkiksi viimeisin palkkakuitti tai eläkeyhtiön antama ilmoitus eläkkeen maksusta. Tarkoituksena on tarkistaa hakijan luottokelpoisuus lain velvoittamalla tavalla. Kyse ei siis ole kiusanteosta, vaan näin suojellaan myös lainanhakijaa.

Lainan määrä ja maksut:

Laina.fi:n käyttölaina on joustoluotto, joka oikeuttaa 50–5000 euron nostoihin. Korkoa maksetaan vain nostetusta luotosta. Lainaa lyhennetään vähintään 50 euroa tai 10 % kuukaudessa. Kertalaina puolestaan on kulutusluotto, jonka määrä voi olla 600 – 3 500 euroa. Sitä lyhennetään 12–24 kuukauden tasaerissä. Piilokuluja ei ole.

Käyttölainaan voi saada myös lyhennysvapaata. Lyhennysvapaa kuukausi koskee asiakkaita, jotka ovat lyhentäneet lainaansa minimissään kolme kertaa. Tällaisen kuukauden aikana lainanottaja maksaa ainoastaan lainasta syntyneet korot ja kulut. Lyhennysvapaata voi hyödyntää kaksi kertaa vuodessa, jos takana on jo kolme lainanlyhennystä.

Kertalainaan voi hakea korotusta tai sen voi myös uusia, jos takaisinmaksu on hoidettu moiteettomasti ja lyhennyskertoja on takana vaadittu määrä. Uutta lainaa voi hakea myös silloin, kun lainan pääomaa on lyhennetty vähintään puolet.

Prosessi:

Lainan hakeminen on yksinkertaista ja tapahtuu suoraan Laina.fi:n sivuilta joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta. Prosessi aloitetaan valitsemalla sivuilta haluttu tuote ja tähtäimessä oleva luoton määrä. Toisessa vaiheessa tunnistaudutaan palveluun ja täytetään lyhyt hakemus, johon kuluu aikaa muutamia minuutteja.

Laina.fi ottaa lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden, ja alustava lainapäätös lähetetään välittömästi. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina eli ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21.

Laina.fi logo

 

Hae lainaa 100-5000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Laina.fi
Author Rating
51star1star1star1star1star