Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Laina.fi

Laina.fi

  Laina.fi logo
  Erinomainen

  Lainaa 4000-10000€

  Laina.fi lyhyesti

  Käyttölainaa tai kertalainaa tarjoaa Laina.fi, joka on osa DFC Nordic Oy -konsernia. Tämä puolestaan kuuluu Dollar Financial Groupiin. Konsernin palvelut ovat tuttuja jo yli 400 000 suomalaiselle. Laina.fi myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia ympäri vuorokauden.

  Perustiedot

  Lainasummat: 4000 – 10000 euroa
  Laina-aika: 3 – 84 kuukautta
  Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
  Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi

  Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

  Vaatimukset:

  Lainakelpoisia ovat 20–75-vuotiaat luottokelpoiset henkilöt, jotka asuvat vakituisesti Suomessa sekä ovat luotto- ja maksuhäiriötiedoiltaan nuhteettomia. Takaisinmaksukyvyn on oltava riittävä.

  Hakijoiden on pystyttävä varmistamaan henkilöllisyytensä verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Lisäksi hakuprosessin yhteydessä tulee toimittaa todistus säännöllisistä tuloista – sellaisena käy esimerkiksi viimeisin palkkakuitti tai eläkeyhtiön antama ilmoitus eläkkeen maksusta. Tarkoituksena on tarkistaa hakijan luottokelpoisuus lain velvoittamalla tavalla. Kyse ei siis ole kiusanteosta, vaan näin suojellaan myös lainanhakijaa.

  Lainan määrä ja maksut:

  Laina.fi:n kertalaina on vakuudeton laina, jota voi hakea tilille 500 euron erissä 4000 eurosta 10 000 euroon asti. Kyseessä ei siis ole varsinainen joustoluotto vaan kulutusluotto, jota haetaan tietylle summalle. Takaisinmaksu hoidetaan 36, 48, 60 tai 84 kuukauden tasaerissä lainan suuruudesta riippuen.

  Kertalainan nimelliskorko on 19,40 % ja tilinhoitomaksu 11 euroa kuukaudessa. Lainan todellinen vuosikorko on 23,96-27,73 %.

  Lainan voi halutessaan maksaa takaisin suunniteltua nopeammin tai suuremmissa erissä. Kertalainan voi myös maksaa pois yhdessä erässä.

  Kertalainaan voi hakea korotusta tai sen voi myös uusia, jos takaisinmaksu on hoidettu moiteettomasti ja lyhennyskertoja on takana vaadittu määrä. Uutta lainaa voi hakea myös silloin, kun lainan pääomaa on lyhennetty vähintään puolet.

  Prosessi:

  Lainan hakeminen on yksinkertaista ja tapahtuu suoraan Laina.fi:n sivuilta joko tietokoneen tai mobiililaitteen kautta. Prosessi aloitetaan valitsemalla sivuilta haluttu tuote ja tähtäimessä oleva luoton määrä. Toisessa vaiheessa tunnistaudutaan palveluun ja täytetään lyhyt hakemus, johon kuluu aikaa muutamia minuutteja.

  Laina.fi ottaa lainahakemuksia vastaan ympäri vuorokauden, ja alustava lainapäätös lähetetään välittömästi. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina eli ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 9-21.

  Laina.fi logo
  Hae lainaa 4000-10000€
  Lainaa: