Lainasto

Lainasto logo
Hyvä

Lainaa 100-3000€

Lainasto lyhyesti

Seteleitä voi hyvällä onnella löytyä kirjojen välistä kirjastossa, mutta huomattavasti varmemmin ja nopeammin seteleitä voi saada asioimalla Lainastossa. Tämä vuodesta 2011 asti toiminut osakeyhtiö on suomalainen, minkä voi päätellä jo suomenkielisestä nimestä.

Lainasto kuuluu Suomen pitkäaikaisimpien luotonantajien komeaan joukkoon. Sen erikoisalaa ovat kuluttajaluotot ja yritysrahoituspalvelut, mitä Lainasto tarjoaa takaajia tai vakuuksia vaatimatta, jopa kolmen vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaston pikalaina, kulutusluotto tai joustoluotto muodostavat kolmikon, josta löytyy ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 3000 euroa
Laina-aika: 1 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 18-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Täysi-ikäisyyden saavuttaneen ei välttämättä tarvitse odottaa 20-vuotispäiviään, kunhan täyttää muut Lainaston hakijakelpoisuuden ehdot.

Lainasto voi myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneelle, Suomessa vakituisesti asuvalle, luotto- ja oikeustoimikelpoiselle henkilölle. Luottokelpoisuuden vaatimus tarkoittaa, että maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Säännölliset tulot ovat etu, mutta niitä Lainasto ei automaattisesti edellytä. Ansiotulojakin tärkeämpiä, ja itse asiassa välttämättömiä, ovat hakijan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, joita ei luottotietonsa menettäneeltä usein löydy.

Lainan määrä ja maksut

Lainaston suosituin palvelu on joustoluotto; muita ovat jo aiemmin mainitut pikavippi ja kulutusluotto. Pikalaina on mainio apu etenkin silloin, jos eteen tulee yllättävä, kertaluontoinen menoerä. Suuruudeltaan se on 100–400 euroa.

Joustoluotto tarkoittaa Lainastolla puolestaan lainaa, jonka haarukka ulottuu 100 eurosta aina 3000 euroon saakka, ja jonka luottoraja on nimenomaan joustava. Kuukausittain lyhennettävää jää 50–220 euroa.

Suunniteltuihin, suuurehkoihin menoihin voi paras ratkaisu olla Lainaston kulutusluotto. 2000–5000 euron lainalle saa takaisinmaksuaikaa jopa 36 kuukautta.

Prosessi

Lainaston hakuprosessi on suoraviivainen ja tehokas, eikä aikaa kulu turhaan odotteluun. Ensimmäinen vaihe on Lainaston palveluun kirjautuminen, joka vie enintään 30 sekuntia. Toisessa vaiheessa täytetään Lainaston lainahakemus; noin 2–3 minuutissa. Tulotietojen vahvistaminen on kolmas vaihe, johon saa kulumaan enintään pari minuuttia.

Aikaa ei tuhlaa myöskään Lainaston ripeä henkilökunta, joka pyrkii tekemään lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Mikäli lainapäätös on myönteinen, laina-asiantuntijat siirtävät rahat hakijan pankkitilille. Tämä tapahtuu välittömästi, jos asiakaspalvelu on lainaa hakiessa avoinna.

Jatkossa lainaa voi nostaa kätevästi kirjautumalla Lainaston palveluun ja valitsemalla sieltä omat sivut. Samalla voi tarvittaessa kysyä pikaisesti neuvoa chat-ikkunan kautta, olipa sitten maanantai tai sunnuntai. Toimivia palvelukanavia ovat myös puhelin ja sähköposti.

Lainasto logo

 

Hae pikavippiä 100-3000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Lainasto
Author Rating
41star1star1star1stargray