Lainasto

Lainasto logo
Hyvä

Lainaa 500-3000€

Lainasto lyhyesti

Seteleitä voi hyvällä onnella löytyä kirjojen välistä kirjastossa, mutta huomattavasti varmemmin ja nopeammin seteleitä voi saada asioimalla Lainastossa. Tämä vuodesta 2011 asti toiminut osakeyhtiö on suomalainen, minkä voi päätellä jo suomenkielisestä nimestä.

Lainasto kuuluu Suomen pitkäaikaisimpien luotonantajien komeaan joukkoon. Sen erikoisalaa ovat kuluttajaluotot ja yritysrahoituspalvelut, mitä Lainasto tarjoaa takaajia tai vakuuksia vaatimatta, jopa kolmen vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaston pikalaina, kulutusluotto tai joustoluotto muodostavat kolmikon, josta löytyy ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin.

Perustiedot

Lainasummat: 500 – 3000 euroa
Laina-aika: 12 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 18-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Täysi-ikäisyyden saavuttaneen ei välttämättä tarvitse odottaa 20-vuotispäiviään, kunhan täyttää muut Lainaston hakijakelpoisuuden ehdot.

Lainasto voi myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneelle, Suomessa vakituisesti asuvalle, luotto- ja oikeustoimikelpoiselle henkilölle. Luottokelpoisuuden vaatimus tarkoittaa, että maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Säännölliset tulot ovat etu, mutta niitä Lainasto ei automaattisesti edellytä. Ansiotulojakin tärkeämpiä, ja itse asiassa välttämättömiä, ovat hakijan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, joita ei luottotietonsa menettäneeltä usein löydy.

Lainan määrä ja maksut

Lainasto tarjoaa asiakkailleen joustoluottoa, pikavippiä ja kulutusluottoa. Käytännössä nämä kaikki ovat 500-3 000 euron suuruisia kertalainoja, jotka voi maksaa takaisin ennalta sovitun laina-ajan puitteissa. Maksimissaan lainaa voi maksaa takaisin 36 kuukauden ajan.

Lainojen nimellinen vuosikorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 29,36 %. Tilinhoitomaksun lisäksi perittävät kulut löytyvät lainatarjouksesta.

Prosessi

Lainaston hakuprosessi on suoraviivainen ja tehokas, eikä aikaa kulu turhaan odotteluun. Ensimmäinen vaihe on Lainaston palveluun kirjautuminen, joka vie enintään 30 sekuntia. Toisessa vaiheessa täytetään Lainaston lainahakemus; noin 2–3 minuutissa. Tulotietojen vahvistaminen on kolmas vaihe, johon saa kulumaan enintään pari minuuttia.

Aikaa ei tuhlaa myöskään Lainaston ripeä henkilökunta, joka pyrkii tekemään lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Mikäli lainapäätös on myönteinen, laina-asiantuntijat siirtävät rahat hakijan pankkitilille. Tämä tapahtuu välittömästi, jos asiakaspalvelu on lainaa hakiessa avoinna.

Jatkossa lainaa voi nostaa kätevästi kirjautumalla Lainaston palveluun ja valitsemalla sieltä omat sivut. Samalla voi tarvittaessa kysyä pikaisesti neuvoa chat-ikkunan kautta, olipa sitten maanantai tai sunnuntai. Toimivia palvelukanavia ovat myös puhelin ja sähköposti.

Lainasto logo
Hae pikavippiä 500-3000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Lainasto
Author Rating
41star1star1star1stargray