Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainasto

Lainasto

  • Lainasummat: 100 - 3000€
  • Korko: 19.00  - 19.00
  • Laina-aika: 1 - 12kk
  • Ikävaatimus: 18v
Lainasto lyhyesti

Seteleitä voi hyvällä onnella löytyä kirjojen välistä kirjastossa, mutta huomattavasti varmemmin ja nopeammin seteleitä voi saada asioimalla Lainastossa. Tämä vuodesta 2011 asti toiminut osakeyhtiö on suomalainen, minkä voi päätellä jo suomenkielisestä nimestä.

Lainasto kuuluu Suomen pitkäaikaisimpien luotonantajien komeaan joukkoon. Sen erikoisalaa ovat kuluttajille myönnetyt pikalainat sekä joustavat lainat, jotka saa nopeasti tilille ilman vakuuksia.

Vaatimukset

Täysi-ikäisyyden saavuttaneen ei välttämättä tarvitse odottaa 20-vuotispäiviään, kunhan täyttää muut Lainaston hakijakelpoisuuden ehdot.

Lainasto voi myöntää lainaa 18 vuotta täyttäneelle, Suomessa vakituisesti asuvalle, luotto- ja oikeustoimikelpoiselle henkilölle. Luottokelpoisuuden vaatimus tarkoittaa, että maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Säännölliset tulot ovat etu, mutta niitä Lainasto ei automaattisesti edellytä. Ansiotulojakin tärkeämpiä, ja itse asiassa välttämättömiä, ovat hakijan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Lainan määrä ja maksut

Lainasto tarjoaa asiakkailleen pikavippiä sekä jatkuvaa Limiitti-luottoa.

Pikavippi on 300 – 600 euron suuruinen kertalaina, jonka takaisinmaksuaika on 4 kuukautta. Lainan vuotuinen nimelliskorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 1,25 euroa kuukaudessa. Tällöin todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 27,92 %.

Limiitti-luotolla voi paikata yllättäviä menoeriä tarpeen mukaan. Lainaa voidaan myöntää 3 000 euroon asti, ja voit tehdä kuukausittaisia nostoja 100 eurosta ylöspäin. Limiitti-luoton nimellinen vuosikorko on 19,90 % ja todellinen vuosikorko 29,62 %. Lainanhoitokulut ovat 0,01 % /  päivä, mutta korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Prosessi

Lainaston hakuprosessi on suoraviivainen ja tehokas, eikä aikaa kulu turhaan odotteluun. Ensimmäinen vaihe on Lainaston palveluun kirjautuminen, joka vie enintään 30 sekuntia. Toisessa vaiheessa täytetään Lainaston lainahakemus; noin 2–3 minuutissa. Tulotietojen vahvistaminen on kolmas vaihe, johon saa kulumaan enintään pari minuuttia.

Aikaa ei tuhlaa myöskään Lainaston ripeä henkilökunta, joka pyrkii tekemään lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Mikäli lainapäätös on myönteinen, laina-asiantuntijat siirtävät rahat hakijan pankkitilille. Tämä tapahtuu välittömästi, jos asiakaspalvelu on lainaa hakiessa avoinna.

Jatkossa lainaa voi nostaa kätevästi kirjautumalla Lainaston palveluun ja valitsemalla sieltä omat sivut. Samalla voi tarvittaessa kysyä pikaisesti neuvoa chat-ikkunan kautta, olipa sitten maanantai tai sunnuntai. Toimivia palvelukanavia ovat myös puhelin ja sähköposti.

Lainaa: 100 - 3000€