Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Limiitti

Limiitti

limiitti logo
Hyvä

Lainaa 300-2000€

Limiitti lyhyesti

Limiitti.fi tarjoaa kotimaista lainapalvelua vuorokauden ympäri, joustavasti ja turvallisesti. Se on palvellut jo yli 300 000 suomalaista asiakasta. Limiitti.fi on osa suomalaista Tact Finance Oyj:tä, joka kuuluu Tact Group -konserniin. Vuonna 2006 perustettu yritys on rekisteröitynyt aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin, ja se on palvellut jo yli 300 000 asiakasta Suomessa.

Perustiedot

Lainasummat: 300 – 2 000 euroa
Laina-aika: 1 – 12 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Limiitti.fi tarjoaa toistaiseksi voimassa olevaa jatkuvaa lainaa, joka toimii samaan tapaan kuin luottokortti. Asiakas saa kiinteän kertalainan sijasta joustavan luottorajan, jonka puitteissa lainaa voi nostaa tarpeen vaatiessa haluamansa kokoisissa erissä.

Vaatimukset:

Jatkuva lainalimiitti voidaan myöntää 20 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Hakijan vakituisen osoitteen tulee olla Suomessa. Lainalimiitin hakemiseen tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Yhtiö tekee tuloanalyysin, jolla hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan. Vakuuksia tai takaajaa ei vaadita.

Lainan määrä ja maksut:

Limiitin avaaminen on ilmaista. Lainasumma on 300 – 2 000 euroa ja laina-aika 3–30 kuukautta. Lainan nimelliskorko on 19,9 % ja todellinen vuosikorko 29,60 %. Lainanhoitokuluna peritään myönnetystä luottorajasta 0,01 %/päivä, ja korkeintaan 150 euroa/vuosi.

Limiittiluoton hyvä puoli on, että sinun ei tarvitse ottaa kerralla liian suurta lainaa. Voit nostaa limiitin puitteissa juuri sen verran rahaa kuin tarvitset. Limiitti toimii luottokortin lailla, eli käytännössä sillä voi maksaa vaikka yhden ostoksen kerrallaan. Näin sinun ei tarvitse maksaa korkoja ylisuuresta kertalainasta. Voit toki halutessasi nostaa myös koko summan yhdessä erässä.

Prosessi:

Limiitti.fi tarjoaa asiakkailleen mobiilisovelluksen, jonka kautta lainaa voi helposti hakea. Helppoa on myös tehdä hakemus Limiitin sivuilla, sillä kaikki hoituu vain kolmen vaiheen kautta. Ensin valitaan sopiva lainasumma nostolaskurista, jonka yhteydessä saadaan arvio lainakuluista. Toisessa vaiheessa täytetään lainahakemustiedot. Aikaa hakemiseen kuluu vain muutamia minuutteja.

Limiitti.fi antaa päätöksen heti ja siirtää halutessasi rahat tilille välittömästi (klo 7-23 välisenä aikana). Pikanostosta peritään lisämaksu, mutta noston voi  myös ajastaa maksettavaksi 48 tunnin kuluessa, jolloin lisämaksua ei peritä. Jatkossa lainaa voi nostaa tekstiviestitse tai MySaldo-verkkopalvelun kautta juuri silloin, kun tarve vaatii.

Hae lainaa tästä!

limiitti logo
Hae lainaa 300-2000€
Lainaa: