Limiitti

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Limiitti / Tact Finance Oyj
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    Lemminkäisenkatu 46 20520 Turku
  • Puhelinnumero:
    010 219 5500

Limiitti.fi tarjoaa kotimaista lainapalvelua vuorokauden ympäri, joustavasti ja turvallisesti. Se on palvellut jo yli 300 000 suomalaista asiakasta. Ideana on myöntää toistaiseksi voimassa olevaa jatkuvaa lainaa, joka toimii samaan tapaan kuin luottokortti. Limiitti.fi kuuluu Tact Finance Oyj:hin. Vuonna 2006 perustettu yritys on rekisteröitynyt aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Vaatimukset:

Jatkuva lainalimiitti voidaan myöntää 20 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Hakijan vakituisen osoitteen tulee olla Suomessa. Lainalimiitin hakemiseen tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Yhtiö tekee tuloanalyysin, jolla hakijan luottokelpoisuus tarkistetaan. Vakuuksia tai takaajaa ei vaadita.

Lainan määrä ja maksut:

Limiitin avaaminen on ilmaista, eikä palvelu sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja. Ensimmäinen nosto on aina koroton 500 euroon saakka. Lainasumma on 50 – 3 000 euroa ja laina-aika 1–30 kuukautta. Kuukaudessa lainaa lyhennetään vähintään 50 euroa. Maksuaikaa saa korottomana keskimäärin 30 päivää.

Prosessi:

Limiitti.fi tarjoaa asiakkailleen mobiilisovelluksen, jonka kautta lainaa voi helposti hakea. Helppoa on myös tehdä hakemus Limiitin sivuilla, sillä kaikki hoituu vain kolmen vaiheen kautta. Ensin valitaan sopiva lainasumma nostolaskurista, jonka yhteydessä saadaan arvio lainakuluista. Toisessa vaiheessa täytetään lainahakemustiedot. Limiitti.fi antaa päätöksen heti ja siirtää rahat tilille välittömästi. Jatkossa lainaa voi nostaa tekstiviestitse tai omien tietojen kautta.

Hae lainaa tästä!