Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Morrow Bank

Morrow Bank

  • Lainasummat: 1000 - 50 000€
  • Korko: 9.75  - 15.50
  • Laina-aika: 3 - 15 vuotta
  • Ikävaatimus: 23v
Morrow Bank lyhyesti

Morrow Bank (entinen Komplett Bank) antaa kuluttajille lainoja aina 50 000 euroon saakka ja maksimissaan 15 vuoden laina-ajalla. Lainan hakeminen on joustavaa ja helppoa, sillä takaajia tai vakuuksia ei tarvita. Morrow Bank on moderni ja täysin digitaalinen pankki, jolla on jo 10 vuoden kokemus kuluttajalainoista.

Vaatimukset

Morrow Bank hyväksyy lainanhakijoikseen 23–64-vuotiaat henkilöt, jotka asuvat pysyvästi Suomessa. Myös 65 vuotta täyttäneet voivat hakea Morrow Bankin lainaa sitoutumalla kymmenen vuoden maksuohjelmaan. Palkka- tai eläketuloja tulee olla vuodessa vähintään 10 000 euroa, ja hakijan luottotietojen täytyy olla moitteettomassa kunnossa. Lainan hakemiseen tarvitaan myös verkkopankkitunnukset, suomalainen pankkitili ja toimiva sähköpostiosoite.

Jos et ole vielä 23-vuotias, etsi sivujemme kautta pikavippi 18-vuotiaalle.

Lainan määrä ja maksut

Morrow Bank myöntää lainaa 1000–50 000 euroa, ja lainan korko on niinkin pieni kuin 4,9–19,99 %. Vakuuksia ja takaajia ei tarvita, eikä kiinteää laina-aikaa ole. Lainasta veloitetaan avausmaksu sekä sen lisäksi kuukausittainen 8 euron tilinhoitopalkkio ja korot. Korkoa maksetaan vain käytetystä luottomäärästä. Joustoluotolle voi saada halutessaan lainaturvavakuutuksen. Komplettbankin luotto on joustava, ja takaisinmaksua voi muuttaa oman tilanteen mukaan. Tarpeen vaatiessa lainaa voi myös nostaa lisää.

Kuva Morrow Bankista

Prosessi

Lainan hakemisesta on tehty Morrow Bankilla helppoa, sillä kaiken voi hoitaa ilmaiseksi netissä. Hakuprosessi alkaa täyttämällä yksinkertainen hakemus Morrow Bankin sivuilla. Hakemuksessa kysytään hakijan henkilötietoja ja kuukausittaisten tulojen määrää. Lisäksi hakemuksessa määritellään toivottu lainasumma.

Heti tämän jälkeen saat sähköpostiisi vastauksen, jossa kerrotaan alustava lainasumma sekä lainaan liitettävät korot ja muut kulut. Joissain tapauksissa hakijoita voidaan pyytää lisätietoja, kuten palkka- tai verotodistusta. Ne voi lähettää sähköpostin välityksellä, eli asian voi hoitaa nopeasti pois päiväjärjestyksestä.

Kun dokumentit on tarkastettu, annetaan hakijalle lopullinen lainatarjous. Jos hakija hyväksyy sen, voi sopimuksen allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla. Luotto maksetaan suoraan hakijan pankkitilille parhaimmillaan samana päivänä hakemuksen tekemisestä, mutta maksimissaan noin 1–2 pankkipäivässä.

Lainaa: 1000 - 50 000€