Nopsalaina

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Nopsalaina/BIGBANK AS
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    PL 334, 00101 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    09 4259 9691

Nopsalaina on osa Bigbankia, ja se myöntää lainaa tulojen perusteella nimensä mukaisesti eli nopeasti, jopa 15 minuutissa. Palvelu on tarkoitettu aikuisikää jo hetken nähneille henkilöille, joilla on säännöllistä palkkatuloa. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, ja lainaa voi hakea myös yhteisvastuullisesti avo- tai aviokumppanin kanssa.

Vaatimukset:

Nopsalainalla lainakelpoisia ovat 22 vuotta täyttäneet, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt tai Suomen kansalaiset. Mikäli kansalaisuutta ei vielä ole, voimassa oleva oleskelulupa riittää. Lainanhakijan viimeaikaisten nettotulojen on oltava vähintään 1 200 €/kk. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Yli 10 000 euron tai yli 72 kuukauden lainaa voi hakea vain kumppanin kanssa.

Lainan määrä ja maksut:

Mahdollinen myönnettävä lainasumma Nopsalainalla on 2 000 – 20 000 euroa, joka maksetaan pois tasaerissä 6–120 kuukaudessa. Lyhennysvapaata voi saada kaksi kertaa vuodessa. Lainan yläraja määräytyy hakijan menojen ja tulojen perusteella. Korko määräytyy henkilökohtaisesti; vähimmäiskorko on 8,9 %. Lisäksi Nopsalaina perii sopimuspalkkion ja tilinhoitomaksun.

Prosessi:

Nopsalainan lainahakemus tehdään joko verkossa tai puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Kun hakemus on tehty, laina-asiantuntija ottaa yhteyttä sopimuksen solmimiseen liittyen. Hakemuslomakkeen yhteydessä kannattaa lähettää palkkakuitti viimeisten kolmen kuukauden ajalta. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti tai postikonttorilla.

Hae lainaa tästä!