Nopsalaina

Nopsalaina logo
Kiitettävä

Lainaa 2000-20 000€

Nopsalaina lyhyesti

Nopsalaina on osa Bigbankia, ja se myöntää lainaa tulojen perusteella nimensä mukaisesti eli nopeasti, jopa 15 minuutissa. Palvelu on tarkoitettu aikuisikää jo hetken nähneille henkilöille, joilla on säännöllistä palkkatuloa. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, ja lainaa voi hakea myös yhteisvastuullisesti avo- tai aviokumppanin kanssa.

Perustiedot

Lainasummat: 2000 – 20 000 euroa
Laina-aika: 6 – 120 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 2-5 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 22 vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

HUOM! HUOM! Nopsalaina palvelussa on ollut ongelmia viimeaikoina. Suosittelemme tutustumaan muihin vippipalveluihin tästä

Vaatimukset:

Nopsalainalla lainakelpoisia ovat 22 vuotta täyttäneet, Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt tai Suomen kansalaiset. Mikäli kansalaisuutta ei vielä ole, voimassa oleva oleskelulupa riittää. Lainanhakijan viimeaikaisten nettotulojen on oltava vähintään 1 200 €/kk. Maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Yli 10 000 euron tai yli 72 kuukauden lainaa voi hakea vain kumppanin kanssa.

Lainan määrä ja maksut:

Mahdollinen myönnettävä pikavippi Nopsalainalla on 2 000 – 20 000 euroa, joka maksetaan pois tasaerissä 6–120 kuukaudessa. Lyhennysvapaata voi saada kaksi kertaa vuodessa. Lainan yläraja määräytyy hakijan menojen ja tulojen perusteella. Korko määräytyy henkilökohtaisesti; vähimmäiskorko on 8,9 %. Lisäksi Nopsalaina perii sopimuspalkkion ja tilinhoitomaksun.

Prosessi:

Nopsalainan lainahakemus tehdään joko verkossa tai puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Kun hakemus on tehty, laina-asiantuntija ottaa yhteyttä sopimuksen solmimiseen liittyen. Hakemuslomakkeen yhteydessä kannattaa lähettää palkkakuitti viimeisten kolmen kuukauden ajalta. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti tai postikonttorilla.

Nopsalaina logo

 

Hae lainaa 2000-20 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Nopsalaina
Author Rating
51star1star1star1star1star