Ostosraha

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

 • Nimi:
  Ostsraha/OPR-Vakuus Oy
 • Kotisivut:
 • Postiosoite:
  Lautatarhankatu 8 B
  00580 Helsinki
  Y-tunnus 1993902-6
 • Puhelinnumero:
  020 741 2030

Ostosraha.fi lupaa olla Suomen nopein nettilainantarjoaja, ja se onkin yksi maamme suosituimmista kulutusluottopalveluista. Yritys kuuluu OPR-Vakuus-konserniin, joka on perustettu vuonna 2005 palvellen yli miljoonaa suomalaista asiakasta. Ostosrahan tärkeimpiä arvoja ovat rehellisyys, luotettavuus ja asiakastyytyväisyyden maksimointi.

Vaatimukset:

Ostosrahan kulutusluotto voidaan myöntää 20–75-vuotiaille Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakemiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, matkapuhelinliittymä ja vakituinen osoite Suomessa.

Lainan määrä ja maksut:

20-vuotiailla on mahdollisuus hakea 400 euron lainasummaa; vähintään 21-vuotiailla summa on 400 – 5 000 euroa. Luoton myöntämisellä on avausmaksu. Korko on 24,9 % ja pysyy koko laina-ajan samana. Lyhennysvapaata on Ostosrahalla käytettävissä 1–3 kuukautta. Takaisinmaksuaika on 12–72 kuukautta.

Prosessi:

Kulutusluottoa haetaan kolmen nopean vaiheen kautta Ostosraha.fi-palvelun sivulla. Ensimmäisessä vaiheessa valitaan tarvittava lainasumma ja maksuaika. Toisessa vaiheessa täytetään lainahakemus. Kun hakemus on lähetetty, päästään kolmanteen vaiheeseen eli lainapäätökseen, yleensä alle 15 minuutissa. Lainoja maksetaan joka päivä klo 22 saakka.

Hae lainaa tästä!

Arvosana: 4.5. Ääniä yhteensä 2.
Please wait...