Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ostosraha

Ostosraha

Ostosraha logo
Kiitettävä

Lainaa 400-3000€

Ostosraha lyhyesti

Ostosraha ei enää myönnä uusia kulutusluottoja. Luottojen myöntäminen loppui 29.4.2020.

Ostosraha.fi lupaa olla Suomen nopein nettilainantarjoaja, ja se onkin yksi maamme suosituimmista kulutusluottopalveluista. Yritys kuuluu OPR-Vakuus-konserniin, joka on perustettu vuonna 2005 palvellen yli miljoonaa suomalaista asiakasta. Ostosrahan tärkeimpiä arvoja ovat rehellisyys, luotettavuus ja asiakastyytyväisyyden maksimointi.

Perustiedot

Lainasummat: 400 – 3000 euroa
Laina-aika: 12 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Ostosrahan kulutusluotto voidaan myöntää 20–75-vuotiaille Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi hakemiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, matkapuhelinliittymä ja vakituinen osoite Suomessa.

Lainan määrä ja maksut

Ostosrahalta on mahdollista saada lainaa äkillisiin menoihin sekä muuttuviin elämäntilanteisiin. Ostorahaa voi hakea ilman vakuuksia, ja tarjolla on monia erilaisia lainatuotteita. Lainaa hakiessa kannattaa miettiä oma lainantarve tarkasti ja ottaa laina juuri sellaisilla ehdoilla, jotka sopivat omaan elämäntilanteeseen.

Ostosraha tarjoaa lainaa 400 – 3 000 euroa. Luoton myöntämisellä on avausmaksu. Lainan nimelliskorko on 19,9 % ja lainojen todellinen maksimivuosikorko on 29,4 %. Voit saada 1 kuukauden lyhennysvapaata.

Takaisinmaksuaika on 12–36 kuukautta lainasummasta riippuen. Luottolaskut voi maksaa turvallisesti e-laskulla, joka lähetetään suoraan verkkopankkiin.

Lainan voi halutessaan maksaa halutessaan pois etuajassa, jolloin koron osuus tulee olemaan alkuperäistä pienempi. Loppuvelan senhetkisen kokonaismäärän näkee OPR-Online-palvelun kautta.

Prosessi

Kulutusluottoa haetaan kolmen nopean vaiheen kautta Ostosraha-palvelun sivulla. Hakemista varten tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Ensimmäisessä vaiheessa valitaan tarvittava lainasumma ja maksuaika. Toisessa vaiheessa täytetään lainahakemus. Hakemuksessa kysytään hakijan perustietoja sekä tuloja, ja sen täyttämiseen ei mene muutamia minuuteja kauempaa.

Kun hakemus on lähetetty, päästään kolmanteen vaiheeseen eli lainapäätökseen. Se lähetetään asiakkaalle tekstiviestinä yleensä noin 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä. Lainoja maksetaan joka päivä klo 22 saakka.

Hakemuksen tekeminen on turvallista, sillä Ostosraha käyttää samanlaista tietojen suojausmenetelmää kuin pankit. Sisäänkirjautumisessa käytetään aina verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, joten kukaan ulkopuolinen ei pääse hakijan tietoihin käsiksi.

Ostosraha logo
Hae lainaa 400-3000€
Lainaa: