Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Pikaluotto

Pikaluotto

Pikaluotto logo
Erinomainen

Lainaa 100-4000€

Pikaluotto.fi lyhyesti

Pikaluotto.fi on suomalainen palvelu, jonka kautta löydät juuri omaan tilanteeseesi sopivan lainan. Näin sinun ei tarvitse nähdä vaivaa useiden eri lainavaihtoehtojen kartoittamiseen, ja voit saada rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 4000 euroa
Laina-aika: 1 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Pikaluottoja myönnetään tilanteesta riippuen hieman erilaisin ehdoin, mutta tietyt vaatimukset pysyvät aina samoina. Lainaa tai pikavippiä hakiessa täytyy esimerkiksi luottotietojen olla täysin kunnossa, eli taustalta ei saa löytyä merkintöjä maksuhäiriöistä. Hakijalla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa sekä lisäksi suomalainen pankkitili.

Lainaa hakiessa lainantarjoajat tekevät hakijasta kartoituksen, jossa määritellään hänen takaisinmaksukykynsä. Kartoituksen tulos saattaa vaikuttaa lainan lopulliseen korkoon sekä maksimisummaan, jonka hakija voi saada. Lainapalveluun tunnistautuminen tehdään useimmiten verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla – myös nämä on hyvä olla olemassa ennen lainan hakemista.

Lainan määrä ja maksut

Pikaluotto-palvelun kautta voit hakea 100-4 000 euroa lainaa. Kyseessä on joustava laina, jota voit nostaa tilillesi tarpeen tullen. Näin sinun ei tarvitse nostaa välttämättä kerralla suurta lainasummaa, joka alkaa kasvaa välittömästi korkoa.

Pikaluotto.fi -palvelun lainan kuukausikorko on 1,66 % ja vuosikorko 19,92 %. Kaikki lainakulut huomioiva todellinen vuosikorko on 29,97 %. Tilinhoitomaksua peritään 0,75 – 4,50 euroa kuussa. Lainasta voi saada maksuvapaan kuukauden, mutta siitä peritään 5 euron maksu.

Jos luottorajaa korotetaan, ei nostopalkkiota peritä yhden noston osalta. Luottorajan nosto on mahdollista tehdä ilmaiseksi Credit24 Online -palvelun kautta. Jos aikaisemmat laskut on hoitanut ajoissa ja luottosuhde on kestänyt jo pitkään, ei luottorajan nostamiselle ole yleensä esteitä. Luottorajaa voi myös laskea, mutta palvelun hinta on 20 euroa.

Pikaluoton palveluhinnasto on selkeästi näkyvillä pikaluotto.fi-sivulla. Avausmaksua tai tilinhoitomaksua ei peritä, mutta esimerkiksi maksumuistutus on 5 euron hintainen.

Prosessi

Pikaluoton hakeminen alkaa tunnistautumisella, jonka voi tehdä henkilökohtaisten verkkopankin käyttöä varten saatavien tunnusten avulla. Sen jälkeen valitaan haluttu luottosumma sekä täytetään lyhyehkö hakemus omilla tiedoilla.

Luottotarjouksen saa hakemuksen teon jälkeen välittömästi. Jos et haluakaan nostaa luottoa, ei siitä koidu sinulle mitään kustannuksia. Lainahakemuksia käsitellään asiakaspalveluiden aukioloaikoina, eli yleensä klo 8-22.

pikaluotto logo
Hae lainaa 100-4000€
Lainaa: