Pikavippi.fi

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

 • Nimi:
  Pikavippi.fi/OPR-Vakuus Oy
 • Kotisivut:
 • Postiosoite:
  Lautatarhankatu 8 B
  00580 HELSINKI
 • Puhelinnumero:
  020 741 2030

Kun äkillinen rahantarve yllättää, voi ratkaisu olla Pikavippi.fi, joka tarjoaa kuluttajille pienlainaa kuuden kuukauden maksuajalla. Palvelun tarjoaa suomalainen rahoitusyhtiö OPR-Vakuus, joka on tunnettu myös Everyday- ja Ostosraha-lainoistaan ja on toiminut jo vuodesta 2005.

Vaatimukset:

Pikavipin hakijan täytyy olla vähintään 18-vuotias, hänen tulee asua vakituisesti Suomessa ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Prepaid-liittymä tai salainen numero eivät ole este pikavipin saamiselle, maksuhäiriöt sen sijaan ovat. Vakuuksia tai takaajia ei vaadita. Lainanhakijan tiedot tarkistetaan väestörekisteristä ja Asiakastieto Oy:stä.

Lainan määrä ja maksut:

Pikavippi on kertaluotto, jota voidaan myöntää 100, 200 tai 300 euroa kerrallaan. Laina-aika on minimissään ja maksimissaan 184 päivää. Lainojen vuosikorko on 49,6 %, eli esimerkiksi 300 euron lainan korkokulut ovat 75 euroa. Eräpäivään mennessä maksettu sisältää kaikki kulut. Eräpäivää on mahdollista siirtää lisämaksusta.

Prosessi:

Pikavipin hakeminen tapahtuu sivujen kautta, ja nykyiset asiakkaat voivat hakea pikavippiä myös tekstiviestillä. Lainan ehtoihin ja hinnastoon tutustumisen jälkeen tarvitsee vain tunnistautua Pikavippi.fi:n palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen täytetään lainahakemus ja hyväksytään lainaehdot. Asiakaspalvelun aukioloaikoina klo 8–22 rahat siirretään hakijan tilille välittömästi.

Hae lainaa tästä!