Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Pikavippi tekstiviestillä

Pikavippi tekstiviestillä

Tarvitsen lainaa. Täytyykö minun soittaa jonnekin tai käydä jossakin saadakseni tyhjälle tililleni täytettä?

Meillä on sinulle hyviä uutisia: Sinun ei välttämättä tarvitse tehdä mitään edellä mainituista saadaksesi pikavippiä! Tarvitset vain matkapuhelimen, jolla voi lähettää tekstiviestejä. Eikä puhelimessa tarvitse olla älyä tätä toimintoa varten, sillä puoli-ilmainenkin kännykkä riittää aivan hyvin.

Pikavippi tekstiviestillä lainayhtiöt 2022

Lainaa

100 - 60 000€

Laina-aika

1 - 20 vuotta

Lainaa

100 - 10 000€

Laina-aika

Jopa 88 kk

Lainaa

1000 - 60 000€

Laina-aika

1 - 15 vuotta

>> Kaikki pikavipit

Vaikka varsinainen ”tekstivippi” on jo menneen talven lumia, ja tilalle ovat tulleet erilaiset mobiilisovellukset, tekstiviestillä voi joissakin paikoissa edelleen nostaa lainaa. Tämä edellyttää yleensä sitä, että tililuotto on ensin avattu, eli uutena asiakkaana tekstiviestillä ei voi suoraan hakea lainaa.

On yhä olemassa se vanhemman teknologian nimeen vannova ihmisjoukko, joka tietää tekstiviestin olevan mitä kätevin tapa hakea lainaa. Ei nettiyhteyttä vaativia mobiilisovelluksia, joiden toimivuudesta ei aina voi olla varma; kunhan matkapuhelimen akussa on virtaa, tekstiviesti lähtee nopeasti ja luotettavasti lainapalveluntarjoajalle.

Näin haet lainaa tekstiviestillä

Ennen kuin lähdet naputtelemaan viestiäsi, käydään läpi muutama huomioitava asia ja vinkki tekstiviestilainaan liittyen.

Alkuun päästäksesi sinun tulee piipahtaa netissä sen verran, että saat avattua käyttöösi joustolimiitin, tililuoton tai limiittiluoton. Niitä haetaan lainapalvelujen nettisivujen kautta sähköisellä lainanhakukaavakkeella. Aikaa tähän ei kulu kuin muutama minuutti, eikä nettiä sen jälkeen yleensä enää tarvita.

Pienen tovin kuluttua saat hyväksytyn lainapäätöksen, ja lainan nostaminen tekstiviestillä ilman lisäkustannuksia voi alkaa. Saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla voit tehdä nostoja tilille. Ilman PIN-koodia lainaa ei valitettavasti voi nostaa, eikä ilman lainahakemusta saa omaa PIN-koodia. Tämä koodi ja puhelinnumerosi vastaavat salasanaa ja käyttäjätunnusta. Ne syötetään lainantarjoajan ohjeen mukaan siihen tekstiviestiin, jolla lainaa nostetaan.

Puoli-ilmainen tapa hakea lainaa

Mitä tulee mahdollisiin maksuihin, tekstiviestillä lainaa hakevat ovat samalla viivalla muilla tavoilla lainaa hakevien kanssa: Ylimääräisiä maksuja ei ole! Lain mukaan ”tekstiviestilainasta” ei saa veloittaa ekstraa, joten viestin lähettäminen maksaa vain joitakin senttejä eli operaattorin asettaman hinnan verran.

Jos joku siis vielä väittää, että lainan hakeminen tekstiviestillä maksaa paljon, hänellä on aiheesta vanhentunutta tietoa.

Helppoakin helpompi tapa hakea ja saada lainaa

Voiko lainan hakemisesta enää helpompaa tulla – matkapuhelin kun on yleensä siellä, missä itsekin olet. Voit hakea ja nostaa lainaa sohvalla, kaupassa, lounastauolla tai vaikka lenkillä. Voit olla jopa ulkomailla pelaamassa nettikasinoa nostaessasi tai hakiessasi lainaa.

Nämä eivät ole mitään pikkujuttuja, koska rahantarvekaan ei ole pikkujuttu – ja se voi iskeä missä ja milloin tahansa.

Tekstiviestistä toteutuneeksi unelmaksi

Olemme kuulleet luotettavilta tahoilta useita tarinoita lainasummista, jotka ovat ilmestyneet hakijoiden tileille minuutissa. Tästä minuutin kuluttua he ovat jo matkalla kauppaan mukanaan se summa rahaa, joka on nostettavissa maksimirajaan saakka kokonaisuudessaan vaikka heti. Kuluu taas minuutti, ja unelmien hankinnat ovat jo kuljetettavana koteja kohti. Jotkut ovat pakkaamassa laukkujaan Karibian-lomaa varten.

Kolmessa minuutissa elämä voi siis jo hymyillä aivan uudella tavalla. Ja kaikki tämä on osin yhden tekstiviestin ansiota.