Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Pikavippi tekstiviestillä

Pikavippi tekstiviestillä

Ennen älypuhelimien yleistymistä pikavippejä hankittiin usein tekstiviestillä. Tänä päivänä pelkkä tekstiviesti ei riitä pikavipin hakemiseen, sillä lainanhakijan täytyy esimerkiksi saada kaikki lainaehdot nähtäväkseen ennen lainapäätöksen tekemistä. Lyhyeen tekstiviestiin nämä tiedot eivät luonnollisestikaan mahdu.

Voiko puhelimella saada siis pikavippiä enää lainkaan? Kyllä voi. Itse asiassa on aivan sama, teetkö hakemuksen kotikoneelta vai kännykältä, sillä vakuudettomat lainat haetaan joka tapauksessa nettilomakkeen kautta. Lainaehdot saa nähtäväksi sähköpostilla, ja lainatarjouksen voi hyväksyä verkkopankkitunnuksilla tai joissain tapauksissa mobiilivarmenteella.

Nykyään perinteisiä tekstiviestivippejä lähimpänä ovat joustoluotot, joilta voi sopimuksen tekemisen jälkeen nostaa rahaa milloin vain ja missä vain – vaikka kassajonossa. Noston jälkeen rahat ovat tilillä muutamassa minuutissa.

Pikavippi tekstiviestillä lainayhtiöt 2023

Lainaa

100 - 60 000€

Laina-aika

1 - 20v

Lainaa

100 - 4000€

Laina-aika

3 - 54 kk

Lainaa

100 - 10 000€

Laina-aika

3-88 kk

>> Kaikki pikavipit

Vaikka varsinainen ”tekstiviestivippi” on jo menneen talven lumia, ja tilalle ovat tulleet erilaiset mobiilisovellukset, tekstiviestillä voi joissakin paikoissa edelleen nostaa lainaa. Tämä edellyttää sitä, että tililuotto on ensin avattu, eli uutena asiakkaana tekstiviestillä ei voi suoraan hakea lainaa.

Joustoluottotilin tai jonkin muun pikavipin saamiseksi täytyy hakijan olla täysi-ikäinen ja asua pysyvästi Suomessa. Myös luottotietojen täytyy olla kunnossa.

Näin haet lainaa tekstiviestillä

Alkuun päästäksesi sinun tulee piipahtaa netissä sen verran, että saat avattua käyttöösi joustolimiitin, tililuoton tai limiittiluoton. Niitä haetaan lainapalvelujen nettisivujen kautta sähköisellä lainanhakukaavakkeella. Aikaa tähän ei kulu kuin muutama minuutti, eikä nettiä sen jälkeen välttämättä enää tarvita.

Luoton avaamiseen tarvittavan sopimuksen voi tehdä kännykän, tabletin tai tietokoneen kautta. Kaikkien käyttämiemme lainayhtiöiden nettisivut toimivat myös suoraan mobiililaitteiden selaimissa. Vaikka et siis omistaisi pöytäkonetta tai läppäriä, voit hakea lainaa puhelimella.

Pienen tovin kuluttua saat hyväksytyn lainapäätöksen, ja lainan nostaminen tekstiviestillä ilman lisäkustannuksia voi alkaa. Saat henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla voit tehdä nostoja tilille. Ilman PIN-koodia lainaa ei valitettavasti voi nostaa, eikä ilman lainahakemusta saa omaa PIN-koodia. Tämä koodi ja puhelinnumerosi vastaavat salasanaa ja käyttäjätunnusta. Ne syötetään lainantarjoajan ohjeen mukaan siihen tekstiviestiin, jolla lainaa nostetaan.

Kännykällä saa edullista lainaa

Mitä tulee mahdollisiin maksuihin, tekstiviestillä lainaa hakevat ovat samalla viivalla muilla tavoilla lainaa hakevien kanssa: Ylimääräisiä maksuja ei ole. Lain mukaan ”tekstiviestilainasta” ei saa veloittaa ekstraa, joten viestin lähettäminen maksaa vain joitakin senttejä eli operaattorin asettaman hinnan verran.

Helppoakin helpompi tapa hakea ja saada lainaa

Voiko lainan hakemisesta enää helpompaa tulla – matkapuhelin kun on yleensä siellä, missä itsekin olet. Voit hakea ja nostaa lainaa sohvalla, kaupassa, lounastauolla tai vaikka lenkillä. Voit olla jopa ulkomailla nostaessasi tai hakiessasi lainaa.

Nämä eivät ole mitään pikkujuttuja, koska rahantarvekaan ei ole pikkujuttu – ja se voi iskeä missä ja milloin tahansa.

Tekstiviestistä toteutuneeksi unelmaksi

Joustoluoton avulla omalle tilille saa ylimääräistä rahaa muutamassa minuutissa. Käytännössä luotto toimii kuten tavalliset luottokortit, eli kuukausittaista rahatilannetta voi luoton avulla parantaa hetkellisesti.

Kolmessa minuutissa elämä voi siis jo hymyillä aivan uudella tavalla. Ja kaikki tämä on osin yhden tekstiviestin ansiota.