Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Risicum

Risicum

Vaatimukset

Risicum myöntää lainoja 20-75-vuotiaille oikeustoimikelpoisille henkilöille. Hakijan on täytynyt asua vakituisesti Suomessa vähintään kahden vuoden ajan ja hänellä pitää olla suomalainen pankkitili. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja hänen pitää luotonantajan arvion mukaan kyetä maksamaan lainansa takaisin.

Laki vaatii luotonantajia varmistamaan asiakkaan takaisinmaksukyvyn. Vastuullisena toimijana näin tekee myös Risicum, joten lainaa hakiessa on toimitettava kopio palkkakuitista. Jos lainan hakija on yrittäjä, tulee hänen toimittaa verotuspäätös. Eläkeläinen voi saada Risicumilta lainaa eläkepäätöksen avulla.

Lainan määrä ja maksut

Risicum myöntää kertalainaa, joka on 4 000 – 10 000 euron suuruinen kulutusluotto. Laina nostetaan kokonaisuudessaan yhdellä kerralla.

Kertalainan vuotuinen nimelliskorko on 19,40 % ja todellinen vuosikorko kuluista riippuen 23,96 % – 27,73 %. Tilinhoitomaksua peritään 11 euroa kuukaudessa.

Lainasta lähetetään lasku kerran kuukaudessa. Halutessaan lainaa voi maksaa pois myös enemmän – vaikka koko lainan kerralla. Lainan voi peruuttaa 14 päivän sisällä sen ottamisesta.

Prosessi

Kertalainan voi hakea netistä. Prosessi alkaa valitsemalla lainasumma sekä laskun eräpäivä. Sen jälkeen järjestelmään tunnistaudutaan pankkitunnuksilla. Seuraavana vastataan hakijan taloutta koskeviin kysymyksiin ja hyväksytään lainaehdot.

Tulotiedot kannattaa vahvistaa ilmaista Instantor-työkalua käyttämällä. Näin luottopäätöksen saa saman tien, ja asiakaspalvelun aukioloaikoina myös lainarahat saapuvat tilille välittömästi.

Lainaa: