Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Saldo

Saldo

  • Lainasummat: 300 - 10 000€
  • Korko: 13.90  - 19.00
  • Laina-aika: 3 - 88 kuukautta
  • Ikävaatimus: 18v
Saldo lyhyesti

Saldo Pankki on Suomessa ja Liettuassa toimiva luotonantaja ja neopankki eli uuspankki. Saldo Pankin lainatuotteisiin kuuluu joustoluotto ja kulutusluotto, ja automatisoidun lainanmyöntöjärjestelmän ansiosta kaikki lainat saa nopeasti tilille. Lainojen lisäksi Saldo Pankki tarjoaa määräaikaistalletuksia Suomen parhaalla korolla. Saldo Pankki on toiminut vuodesta 2019 ja sillä on 50 työntekijää.

Joustavaa lainaa moneen tilanteeseen

Saldo Pankilta voi hakea ja saada lainaa joko kertaluonteisesti aina 10 000 euroon saakka tai joustavasti 2 000 euron joustolainana. Joustolaina toimii nimensä mukaisesti joustavana luottona, jonka puitteissa voi tehdä nostoja vaikka joka päivä oman nostolimiitin puitteissa.

Mikäli aikeissa on käyttää koko lainasumma kerralla jotain tiettyä hankintaa varten, soveltuu tarkoitukseen paremmin Saldon kulutusluotto. Kulutusluotto sopii esimerkiksi käytetyn auton tai moottoripyörän ostoon tai vaikkapa kodin sisustuksen hankintaan.

Saldo on tunnettu nopeasta toiminnastaan. Jos rahantarve on akuutti, voi lainapäätöksen saada 5 minuutissa ja rahat tilille jo 15 minuutin sisällä.

Lainan korko ja muut kustannukset

Saldolla on kaksi eri lainatuotetta, joissa molemmissa on eri korko.

Joustoluotto on 2 000 euron jatkuva luotto, jonka nimelliskorko on 19 % ja todellinen vuosikorko 28,5 %. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan mukaan lainanhoitokulu, joka on on 0,01 prosenttia päivässä luottorajan mukaan laskettuna.

Saldon kulutusluottoa voi hakea 1 000 – 10 000 euroa, ja sen nimelliskorko on 13,9 – 19,0 %. Lainanhoitokuluina peritään samaiset 0,01 %  päivässä, mutta kuitenkin korkeintaan 150 euroa vuodessa. Nämä ynnättyinä todelliseksi vuosikoroksi saadaan 21,5 – 27,5 %.

Luoton avauksesta ei Saldolla peritä erillistä maksua.

Laina-aika

Joustoluoton takaisinmaksuaika on 3–30 kuukautta käytetyn luoton määrästä riippuen. Kulutusluotolle voi hakea laina-aikaa 12-88 kuukautta.

Saldon kulutusluoton kuukausierä valitaan aina viidestä eri vaihtoehdosta, ja lainasummaa saa vaihdeltua 500 euron pykälissä. Lainasumman vaikutusta kuukausierävaihtoehtoihin voi kokeilla Saldon lainalaskurissa. Huomaa, että Saldon käytäntö poikkeaa jonkin verran yleisesti käytetyistä liukuvalikoista, mutta joillekin hakijoille tämä vaihtoehto voi olla paljon selkeämpi.

Jos esimerkiksi haluat kulutusluottoa 5 000 euroa, voit valita kuukausittaiseksi takaisinmaksueräksi joko 109, 149, 199, 249 tai 299 euroa.

Jos valitset 109 euroa, maksat lainaa takaisin 80 kuukauden ajan. Mikäli valitset kuukausieräksi 299 euroa, lyhenee laina-aika 20 kuukauteen.

Vaatimukset hakijoille

Monista muista lainayhtiöistä poiketen Saldo myöntää lainoja myös 18-vuotiaille. Usein 18-vuotiaalle myönnetty laina voi kuitenkin olla varustettu hieman keskimääräistä korkeammalla korolla.

Saldolta voi hakea lainaa, jos:

  • olet täyttänyt 18 vuotta
  • sinulla on suomalainen henkilöllisyystunnus, puhelinnumero ja pankkitili
  • luottotietosi ovat puhtaat.

Saldon kautta saatu laina on aina vakuudeton, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen aloitetaan valitsemalla klikkautumalla Saldon lainapalveluun tämän sivun kautta. Sen jälkeen hakija valitsee palvelusta haluamansa lainatuotteen (joustoluotto tai kulutusluotto). Mikäli haet kulutusluottoa, valitse lainasumma ja kuukausierä.

Tämän jälkeen täytetään sähköinen lainahakemus. Tietojen täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin, sillä yleensä mukaan ei tarvitse laittaa liitteitä.

Saldo lähettää päätöksen lainan myöntämisestä heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Saldo tarkistaa hakijan luottotiedot automaattisesti.

Mikäli rahat haluaa heti tilille, täytyy hakijan aktivoida pikasiirtopalvelu MySaldossa. Toiminto on maksullinen. Jos rahoilla ei ole tulipalokiire, saa rahat omalle tilille maksutta 48 tunnin sisällä.

Jos valittu lainatuote on Saldolimiitti-joustoluotto, on ensimmäinen nosto tehtävä kello 7 – 23 välisenä aikana lainsäädännön vuoksi. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä milloin haluaa.

Lainaa: 300 - 10 000€