Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Saldo limiitti

Saldo limiitti

Vaatimukset:

Saldo.com myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, tili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa ja säännölliset tulot. Luottorajaan sekä korkoon vaikuttaa asiakkaan arvioitu realistinen maksukyky. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Lainan määrä ja maksut:

Saldo.com-palvelun kautta on mahdollista hankkia kulutusluottoa 1 000-10 000 euroa. Laina myönnetään henkilökohtaisella tarjouksella. Kulutusluotto maksetaan tilille yhdellä kerralla, ja laina maksetaan pois tasaerissä. Saldolainan vuotuinen nimelliskorko on 13,9 – 19,9 % ja todellinen vuosikorko 21,3 – 29,5 %. Lainanhoitokuluja peritään 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi.

Jos rahan tarve on pienempi ja usein toistuva, kannattaa harkita joustoluottoa. Sitä myönnetään 2 000 euroa 19,9 % nimelliskorolla. Saldolimiitti-joustoluoton todellinen vuosikorko on 29,6 %. Joustoluoton hyvä puoli on, että luottoa voi nostaa tarpeen vaatiessa. Jos rahaa ei tarvitse kerralla suurta summaa, ei ylimääräisestä lainarahasta kannata maksaa kalliita korkoja. Joustoluoton kohdalla asiakas maksaa vain siitä summasta, jonka hän nostaa luottotililtään.

Saldo.com-palvelun kautta voi hakea myös autolainaa sekä yhdistelylainaa. Oma lainantarve kannattaakin miettiä tarkkaan ennen lainan hakemista, sillä eri lainat sopivat eri tarkoituksiin. Juuri oikein mitoitettu laina voi tulla hakijalle huomattavasti halvemmaksi kuin samantyyppinen, mutta yksityiskohdiltaan erilainen rahoitusvaihtoehto.

Saldolla on myös lisäpalveluita, kuten eräpäivän siirto tai e-lasku. Lisäpalveluista saatetaan periä pieni lisämaksu. Nostopalkkio on 10 %, tilinhoitomaksu 4,90 €/kk ja vuotuinen nimelliskorko 29%.

Prosessi:

Saldo.comin nostopalvelu on aina avoinna netissä tai tekstiviestin päässä. Hakemuksen voi tehdä Instantor-palvelussa, jolloin luottopäätöksen voi saada heti, yötä päivää.

Jos hakemus ja tulotodistus toimitetaan asiakaspalvelun kautta, tarkoittaa se 1–2 vuorokauden odotusta ennen päätöstä. Saldo.comilta on mahdollista saada asiakaspalvelua suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi, ja se on avoinna viikon jokaisena päivänä.

Lainaa: