Saldo

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Saldo
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    Lemminkäisenkatu 46a, 20520, Turku
  • Puhelinnumero:
    010 219 5500

Jotkin luottokortit ovat lompakon sijaan netissä, kuten esimerkiksi Saldon luottokortti. Saldo.com tarjoaa turvallista ja luotettavaa luottoa. Rekisteröity taustayritys Tact Finance Oyj kuuluu aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Saldo on toiminut kansainvälisesti jo noin vuosikymmenen ajan, ja siihen on ehtinyt tutustua yli 100 000 suomalaista.

Vaatimukset:

Saldo.com myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, tili suomalaisessa pankissa, vakituinen osoite Suomessa ja säännölliset tulot. Luottorajaan vaikuttaa asiakkaan arvioitu realistinen maksukyky. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Lainan määrä ja maksut:

Myönnettävä lainasumma on 150 – 5 000 euroa. Korotonta maksuaikaa annetaan keskimäärin 30 vuorokautta, minkä jälkeen korko on 2,42 % kuukaudessa. Saldolla on myös lisäpalveluita, kuten eräpäivän siirto tai e-lasku. Lisäpalveluista saatetaan periä pieni lisämaksu. Nostopalkkio on 10 %, tilinhoitomaksu 4,90 €/kk ja vuotuinen nimelliskorko 29%.

Prosessi:

Saldo.comin nostopalvelu on aina avoinna netissä tai tekstiviestin päässä. Hakemuksen voi tehdä Instantor-palvelussa, jolloin luottopäätöksen voi saada heti, yötä päivää. Jos hakemus ja tulotodistus toimitetaan asiakaspalvelun kautta, tarkoittaa se 1–2 vuorokauden odotusta ennen päätöstä.

Hae lainaa tästä!