Suomilimiitti

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Suomilimiitti
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti
  • Puhelinnumero:
    03 3399 3600

Monien muiden luottoyritysten tavoin myös Suomilimiitti lupaa korottoman ensilainan. Vakuuksista, takaajista tai piilokuluista ei tarvitse huolehtia. Suomilimiitti on täysin kotimainen ja kuuluu J.W.-Yhtiöt Oy:hyn. Se tarjoaa luotettaville asiakkailleen maksuvapaan kuukauden kaksi kertaa vuodessa. Yrityksen asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8.30–22.00 ja viikonloppuisin klo 11–19.

Vaatimukset:

Suomilimiitin asiakkaat ovat 21 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia, joilla on verkkopankkitunnukset ja puhelinnumero. Maksuhäiriömerkinnät johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä sen hylkäämisen syitä voivat olla myös väärä tilinumero, väärät osoitetiedot taikka salainen tai jonkun muun kuin hakijan puhelinnumero.

Lainan määrä ja maksut:

Suomilimiitillä 1 000 euron ensilaina on nostokuluton, kun asiakkaalle avataan 2 000 euron tililuotto. Minimilaina on 10 euroa, ja korotonta maksuaikaa on luvassa jopa 60 vuorokautta. Vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia ei ole.

Prosessi:

Lainan hakeminen hoituu näppärästi neljän vaiheen kautta. Ensimmäinen vaihe on palveluun rekisteröityminen. Kun asiakkuus Suomilimiitille on luotu, palveluun lähetetään ohjeiden mukainen, maksuton tekstiviesti. Hyväksytty lainapäätös vahvistetaan niin ikään ilmaisella tekstiviestillä. Mikäli hakemus tehdään palvelun aukioloaikana, Suomilimiitti siirtää rahat tilille muutamassa minuutissa.

Hae lainaa tästä!

Arvosana: 5.0. Ääniä yhteensä 1.
Please wait...