Suomilimiitti

Suomilimiitti logo
Kiitettävä

Lainaa 10-2000€

Suomilimiitti lyhyesti

SUOMILIMIITTI EI TÄLLÄ HETKELLÄ MYÖNNÄ UUSIA LAINOJA. UUSI LAINATUOTE TULLAAN LANSEERAAMAAN VUODEN 2019 AIKANA.

Monien muiden luottoyritysten tavoin myös Suomilimiitti lupaa korottoman ensilainan. Vakuuksista, takaajista tai piilokuluista ei tarvitse huolehtia. Suomilimiitti on täysin kotimainen ja kuuluu J.W.-Yhtiöt Oy:hyn. Se tarjoaa luotettaville asiakkailleen maksuvapaan kuukauden kaksi kertaa vuodessa. Yrityksen asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8.30–22.00 ja viikonloppuisin klo 11–19.

Perustiedot

Lainasummat: 10 – 2000 euroa
Laina-aika: 1 – 48 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Suomilimiitin asiakkaat ovat 21 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia, joilla on verkkopankkitunnukset ja puhelinnumero. Maksuhäiriömerkinnät johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen. Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä sen hylkäämisen syitä voivat olla myös väärä tilinumero, väärät osoitetiedot taikka salainen tai jonkun muun kuin hakijan puhelinnumero.

Lainan määrä ja maksut

Suomilimiitillä 1 000 euron ensilaina on nostokuluton, kun asiakkaalle avataan 2 000 euron tililuotto. Minimilaina on 10 euroa, ja korotonta maksuaikaa on luvassa jopa 60 vuorokautta. Vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia ei ole.

Pienin mahdollinen kuukausilyhennys Suomilimiitillä on 12,5 % lainasaldosta. Pienin mahdollinen laina-aika on 3 kuukautta ja pisin mahdollinen 49 kuukautta. Jos lainan takaisinmaksun hoitaa ajallaan, voi Suomilimiitiltä saada myös mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin. Tällaiselta kuukaudelta tarvitsee maksaa ainoastaan lainasta syntyneet korot.

Suomilimiitin tililuotto on joustava, sillä voit nostaa tilillesi lainaa aina tarpeen vaatiessa. Tällä tavoin sinun ei tarvitse ottaa kerralla suurta lainaa. Jos raha makaa tililläsi, maksat kalliita korkoja turhan takia.

Joustava tililuotto auttaa tilanteissa, joissa tarvitset nopeasti hieman lisää rahaa tilillesi. Lainaa voi nostaa kätevästi netin kautta.

Prosessi

Lainan hakeminen hoituu näppärästi neljän vaiheen kautta. Ensimmäinen vaihe on palveluun rekisteröityminen, joka ei vie kuin muutamia minuutteja. Kun asiakkuus Suomilimiitille on luotu, palveluun lähetetään ohjeiden mukainen, maksuton tekstiviesti. Hyväksytty lainapäätös vahvistetaan niin ikään ilmaisella tekstiviestillä.

Kun hakemus tehdään palvelun aukioloaikana, Suomilimiitti siirtää rahat tilille muutamassa minuutissa. Tämä kuitenkin edellyttää, että käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-pankin tili.

Suomilimiitti logo
Hae lainaa 10-2000€