Surimo

Surimo logo
Hyvä

Lainaa 500-4000€

Surimo lyhyesti

Rahanpuute voi pahentuessaan joskus aiheuttaa sellaista päänsisäistä surinaa, että asialle on pakko tehdä jotakin. Onneksi tällaisessa hädässä voi kääntyä Surimo Finance Oy:n puoleen; näin fiksusti on tehnyt jo yli 50 000 ihmistä. Kyseessä on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka erityisosaamista ovat kohtuuhintaiset ja kilpailukykyiset luotot.

Surimo Finance Oy pyrkii toimimaan vastuullisesti ja tarjoamaan pitkäaikaisia luottoja, olipa asiakkaana tavallinen kuluttaja tai ammattimainen sijoittaja. Toiminnan läpinäkyvyys on Surimolle sekin tärkeä periaate, eikä esimerkiksi luottojen nimelliskorkoa, kuukausilyhennyksen määrää taikka todellista vuosikorkoa haluta piilottaa pienellä painetun printin sekaan.

Perustiedot

Lainasummat: 500 – 4000 euroa
Laina-aika: 12 – 36 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1-2 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 19-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Asiakkaiden maksukyky on Surimolle todella tärkeää, ei siksi että yhtiö pyrkisi maksimoimaan omaa etuaan vaan siksi, että Surimo tahtoo suojella asiakkaitaan ylivelkaantumiselta. Jos tulot ovat säännölliset ja luottotiedot kunnossa, ei yleensä ole mitään syytä huoleen, kun hakee Surimolta lainaa. Opiskelijatkin voivat huokaista helpotuksesta, koska myös heidän maksukykynsä voidaan katsoa olevan riittävän hyvällä tasolla.

Juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneiden kannattaa kuitenkin vielä malttaa hieman, sillä Surimon palveluihin on 19 vuoden alaikäraja. 73-vuotiaan tai sitä vanhemman puolestaan kannattanee tiedustella lainaa jostain muualta. Ikänsä sopivuudesta varmistuttuaan on syytä kaivaa pöytälaatikosta henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset esiin, jotta laina voidaan luotettavasti myöntää sille, joka sitä on oikeasti hakenutkin.

Lainan määrä ja maksut

Surinaan pään sisällä voi tuoda helpotuksen Surimon kertaluotto, joka on suuruudeltaan 250–4000 euroa. Vakuuksilla ei päätään tarvitse vaivata. Lainan lyhennysaika on mukavat 24 tai 36 kuukautta.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko ei Surimolla pääse ylittymään, eli se on aina 31,02–48,26 % sisältäen avausmaksun, nimelliskoron sekä muut toistuvat kulut. Vaikka kyseessä ei olekaan koroton pikavippi, voi luottomarkkinoilla olla vaikea törmätä tätä pienempään todelliseen vuosikorkoon. Maksuvapaat kuukaudet ovat useiden muiden luottoyhtiöiden tapaan mahdollisia myös Surimolla.

Prosessi

Mahdollisimman lyhyt lainanhakuprosessi on omiaan luonnehtimaan sujuvaa Surimoa. Kunhan lainasumma on valittu, on aika siirtyä täyttämään hakemus ja tämän jälkeen tunnistautumaan palveluun verkkopankkitunnuksilla. Kaikki tapahtuu osoitteessa surimo.fi.

Vaikka Surimo ei pääsääntöisesti tarvitsekaan esimerkiksi palkkakuitteja hakemuksen liitteeksi, kannattaa nämä pitää varmuuden vuoksi tallessa, ihan jo viranomaisiakin varten.

Surimon lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen sähköpostiin saapuvat hetkessä lainatarjous jatkomenettelyohjeineen. Jos lainan hakemisessa ilmenee ongelmia, Surimon asiakaspalvelu on toimistoaikaan tavoitettavissa chatissa tai puhelimitse, ja sähköposti asiakkaalta Surimolle liikkuu mihin aikaan tahansa.

Surimo logo

 

Hae lainaa 500-4000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Surimo
Author Rating
41star1star1star1stargray