Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tietoa meistä

Tietoa meistä

Pikavipit.fi on suomalainen lainojen vertailusivusto. Olemme koonneet yhteen Suomen suosituimmat pikavipit ja pikalainat, ja sivustollamme voit vertailla haluamasi suuruisia lainoja täysin ilmaiseksi.

Löydät sivuiltamme ajantasaiset tiedot lainayhtiöiden tarjoamista pikavipeistä ja muista pienlainoista. Annamme myös rahanarvoisia vinkkejä lainojen vertailuun sekä lainan hakemiseen.

Arvioimme lainayhtiöt yksi kerrallaan

Olemme tutustuneet huolellisesti jokaiseen sivultamme löytyvään pankkiin tai lainayhtiöön. Tämän voit varmistaa lukemalla arvosteluita, joita olemme kustakin lainanantajasta tehneet. Löydät arvostelut lainavertailun yhteydestä.

Sekä lainavertailussa että arvosteluissa kerromme, minkäkokoista lainaa pankki tai lainayhtiö myöntää ja kuinka pitkää laina-aikaa kyseinen lainanmyöntäjä voi tarjota. Näet myös lainafirman ilmoittaman nimelliskoron haarukan.

Useimmat lainayhtiöt antavat lainaa henkilökohtaisen maksukyvyn kartoituksen mukaan, joten lopullinen lainakorko selviää vasta lainahakemuksen jättämällä. Joillain yhtiöillä on kuitenkin vain yksi, kiinteä lainakorko, jonka näet suoraan lainavertailusta. Lainan nimelliskoron lisäksi perittävät kulut löydät tarkemmasta lainayhtiön arvostelusta.

Päivitämme sivustoamme ja siltä löytyviä tietoja jatkuvasti, mutta lainayhtiöiden tekemät muutokset eivät päivity sivuillemme reaaliajassa. Lainatarjouksesta näet kuitenkin aina lopulliset tiedot tarjotusta lainasta, joten voit tehdä vertailun aina riskittömästi.

Vastuullista lainavertailua

Vaikka pikalainojen ottaminen on nykyään erittäin turvallista ja korot ovat tulleet huimasti alas vuosien takaisista tähtitieteellisistä luvuista, on ylivelkaantuminen edelleen suuri ongelma suomalaisissa kotitalouksissa.

Haluamme omalta osaltamme toimia pikalaina-alalla vastuullisesti. Voit meidän avullamme vertailla nopeasti monta eri lainavaihtoehtoa, jolloin riski tarttua kalleimpaan lainaan pienenee. Sivustollamme on myös paljon tietoa lainan oikeasta mitoittamisesta sekä vanhojen lainojen yhdistämisestä.

Kaupallisuus

Pikavipit.fi työskentelee yhteistyössä eri yritysten kanssa. Tämä tarkoittaa, että kun sinä klikkaat sivuiltamme lainayhtiön sivuille, me saamme pienen maksun. Mutta, tämä ei muuta sitä, miten arvostelemme niitä. Sivustomme on sinulle täysin maksuton.

Ota yhteyttä

Haluamme kuulla sinusta. Uskalla ottaa yhteyttä. Voit lähettää meille viestin käyttämällä yhteydenottolomakettamme tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen info@pikavipit.fi