Etusivu » Uudet pikavipit

Uudet pikavipit

Tältä sivulta löydät kaikki uudet pikavipit, jotka ovat tulleet Suomen markkinoille. Uusien pikavippien etuna on, että ne usein tarjoavat houkuttelevia tarjouksia uusille asiakkaille kuten täysin ilmainen ensilaina tai korko- ja lyhennysvapaita kuukausia. Niinpä uudet pikavipit voivat olla useimmiten edullisin vaihtoehto.

3 uusinta vippiä vuonna 2020

Lainaa

100 - 500€

Laina-aika

4kk

Lainaa

1000 - 60 000€

Laina-aika

Jopa 15 vuotta

Lainaa

100 - 2000€

Laina-aika

1 - 12kk

>> Kaikki pikavipit

Uudet pikavipit ovat hyvä valinta

Tarve pikavipeille on kasvanut vuosi vuodelta, ja kysynnän kasvaessa on myös tarjonta kasvanut. Uusia pikavippiyrityksiä tulee useita joka vuosi. Tämä on lainanottajan kannalta loistava asia! Tämä pakottaa pikavippiyritykset antamaan parempia ja parempia etuja kuluttajille. Esimerkiksi pikavippien korot ja kulut ovat pienentyneet huomattavasti 2000-luvun alusta. Uudet lainapaikat tarjoavat useasti uusille asiakkaille myös erikoisetuja, kuten korottoman vipin. Erityisesti ilmaiset ensilainatarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ilmainen laina pitää maksaa sovitussa ajassa takaisin. Muuten myös ilmainen pikavippi muuttuu maksulliseksi.

On kuitenkin hyvä muistaa, että pikavipin ottamisen ei pidä olla ensisijainen vaihtoehto. Kannattaa miettiä, saako summan lainattua esimerkiksi kaverilta tai vanhemmiltaan. Lainaa ei myöskään kannata koskaan ottaa enempää kuin todellinen tarve vaatii. Mitä suurempi lainasumma on, sitä isommat kulut ja korot sillä on.

Uuden pikavippiyrityksen markkinoille tulo ei ole helppoa. Me suomalaiset tykkäämme turvallisuudesta ja luotettavuudesta – erityisesti kun kyse on rahasta. Sen vuoksi me perustimme Pikavipit.fi -sivuston. Kuun uusi pikavippi tulee markkinoille analysoimme yrityksen tarkasti ennen sen lisäämistä sivustolle. Sen jälkeen lainanottajat voivat jättää arvion palvelusta tälle sivustolle. Jos uudella pikavipillä ei ole vielä montaa arviota, ei tätä kannata säikähtää. Se vain tarkoittaa, että palvelu on niin uusi, että yksinkertaisesti kovin moni ei ole ehtinyt vielä käyttää kyseistä lainantarjoajaa. Muista siis jättää arvio tälle sivustolle lainan hakemisen jälkeen, niin autat myös muita, kun he etsivät uusia pikavippejä.

Me Pikavipit.fi:ssä haluamme olla varmoja, että lainaat rahaa vain turvallisista ja luotettavista paikoista!

Pikavippien lyhyt historia

Pikavippien läpimurto tapahtui noin vuonna 2006, jolloin markkinoille alkoi tulla valtavasti pikavippiyrityksiä. Vähitellen pienet ja epäluotettavat toimijat ovat poistuneet markkinoilta. Uudet pikavipit, jotka tulevat tänä päivänä markkinoille, käyvät läpi tiukan byrokraattisen seulan, joten epäluotettavia toimijoita ei markkinoille enää pääse. Ennen pikavippejä pientä lainaa sai vain omasta kivijalkapankista, mikä on useimmiten todella kallista ja epäkannattavaa. Vuonna 2016 pikavippien korko- ja kulutaso on tullut jo todella alas ja pikavipit voivat olla todella järkevä vaihtoehto rahapulaan.

Pikavippien tarve on siis kasvanut valtavasti viime vuosien aikana. Pikavippien iso etu on myös se, että sinun ei tarvitse perustella pikavippiyritykselle, minkä vuoksi tarvitset rahaa. Riittää, että täytät ikävaatimukset, olet Suomen kansalainen ja sinulla ei ole luottohäiriömerkintää.