Pikavippivertailu

Tervetuloa vertailemaan pikavipit! Pikavippivertailussa on mukana yli 20 lainayhtiötä ja yli 300 eri pikavippiä, joten voit olla varma, että löydät halvimman pikavipin itsellesi.

Syötä alla olevaan lomakkeeseen haluamasi lainasumma, ikä, nimi ja sähköpostiosoite niin näytämme sinulle parhaat pikavipit.

Täytä ilmainen lainahaku Saat parhaan lainatarjouksen näkyviin heti.

Lainasumma

Ikä

Nimi

Sähköpostiosoite

Lainat on oletuksena järjestetty edullisimmasta kalleimpaan. Voit halutessasi muuttaa lainasummaa yltä.

Vertaile ja säästä

Pikavippivertailun avulla voi säästää jopa satoja euroja. Esimerkiksi hakiessa 2000 euron pikavippiä yhden kuukauden maksuajalla halvimman ja kalleimman pikavipin ero on 230 euroa (24.11.2016). Tästä syystä olemme tehneet helppokäyttöisen pikavippivertailun. Mielestämme on turhaa maksaa useita satasia jos voi saada halvemmallakin!

Se miksi jotkut pikavipit ovat kalliimpia kuin toiset johtuu puhtaasti pikavippiyrityksen hinnoittelusta. Jotkut ottavat suuremman nostopalkkion ja joillakin on isompi kuukausikorko. Toinen suuri vaikuttava tekijä pikavipin hintaan on laina-aika. Eli miten pitkäksi aikaa pikavipin ottaa. Mitä pidempi laina-aika sitä pidempää lainan korot juoksevat. Näinpä, jos haluaa halvimman mahdollisen pikavipin kannattaa se maksaa nopeasti takaisin! Pikavippivertailu näyttää sinulle kaikkien lainojen takaisinmaksuajan.

Arvosana: 5.0. Ääniä yhteensä 2.
Please wait...