Etusivu » Vippi.fi

Vippi.fi

  • Lainasummat: 300 - 10 000€
  • Korko: 21.3  - 29.6
  • Laina-aika: 12-88 kk
  • Ikävaatimus: 18v
  Vippi.fi lyhyesti

  Kyllästyttävätkö perinteiset pikavipit? Vippi.fi tarjoaa jotakin erilaista äkilliseen rahantarpeeseen. Tarve voi olla pieni taikka vähän suurempikin – fiksu ratkaisu tähän on vippi.fi-tililuotto eli jatkuva luotto. Kaiken takana on suomalainen Tact Finance Oyj, joka on osa Tact Groupia. Konserni on perustettu vuonna 2006, ja Vippi.fi-lainapalvelu on palvellut raha-asioissa jo satoja tuhansia suomalaisia.

  Vaatimukset

  Vippi.fi myöntää lainaa Suomessa vakituisesti asuville, 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Hakijoiden maksukyky, luottotiedot ja henkilötiedot tarkistetaan aina ennen lopullista päätöstä. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

  Lainan määrä ja maksut

  Vippi.fi-palvelusta voi saada joustavaa luottoa 2 000 euroon asti. Joustava laina on kätevä ratkaisu sellaiselle hakijalle, joka tarvitsee tililleen lisää rahaa satunnaisesti. Vippi.fi-palvelun luotto antaa lainaasi tietyn katon, ja voit sen puitteissa nostaa lainarahaa tarpeen mukaan. Et siis maksa ylimääräistä korkoa liian suuresta kertalainasta.

  Nostosumman alaraja Vippi.fi:n joustoluotossa on 100 euroa ja maksimisumma 2000 euroa. Lainan vuotuinen nimelliskorko on 19,9 % ja todellinen vuosikorko 29,6 %. Lainanhoitokuluja peritään 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi.

  Vippi.fi:llä on valikoimissan myös muita lainavaihtoehtoja. Ennen lainan hankkimista kannattaakin miettiä tarkkaan, mihin tarkoitukseen lainaa on ottamassa. Rahaa ei kannata lainata turhaan tilille makoilemaan, sillä summa kasvaa koko ajan korkoa. Suurempaa kertaostoa varten on kuitenkin järkevää ottaa kerralla isompi laina tai pikavippi.

  Vippi.fi-palvelusta voi saada myös 10 000 euroon asti maksettavia kulutusluottoja. Kertaluonteisesti nostettavan lainan vuotuinen nimelliskorko on 13,9 – 19,9 % ja todellinen vuosikorko 21,3 – 29,5 %. Lainanhoitokuluja peritään 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi.

  Lainasopimuksilla on 14 päivän peruutusoikeus, joten niihin voi tutustua rauhassa.

  Prosessi

  Aluksi valitaan Vippi.fi:n lainaliukurista noston summa, minkä jälkeen henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Sitten pääseekin jo täyttämään lainahakemuksen. Kun hakemus on käsitelty, henkilökohtainen lainapäätös lähetetään asiakkaalle viipymättä. Lainapäätöksen hyväksymisen yhteydessä hakija voi päättää, maksetaanko ensimmäinen nosto tilille heti vai myöhemmin. Nostoja voi tehdä milloin tahansa tekstiviestillä tai verkkopalvelussa.

  Lainaa: 300 - 10 000€