Vippi.fi

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

 • Yhtiö:
  Tact Finance Oyj / Vippi
 • Kotisivut:
 • Postiosoite:
  Lemminkäisenkatu 46
  20520 Turku
 • Puhelinnumero:
  010 219 5500

Kyllästyttävätkö perinteiset pikavipit? Vippi.fi tarjoaa jotakin erilaista äkilliseen rahantarpeeseen. Tarve voi olla pieni taikka vähän suurempikin – fiksu ratkaisu tähän on vippi.fi-tililuotto eli jatkuva luotto. Kaiken takana on suomalainen Tact Finance Oyj, joka on osa Tact Groupia. Konserni on perustettu vuonna 2006, ja Vippi.fi-lainapalvelu on palvellut raha-asioissa jo satoja tuhansia suomalaisia.

Vaatimukset:

Vippi.fi-tililuotto voidaan myöntää Suomessa vakituisesti asuville, 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Hakijoiden maksukyky, luottotiedot ja henkilötiedot tarkistetaan aina ennen lopullista päätöstä. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Lainan määrä ja maksut:

Nostosumman alaraja Vippi.fi:llä on 100 euroa ja maksimisumma 2000 euroa. Luottorajaksi tililuotolle tarjotaan riskiarvion perusteella joko 500 tai 2000 euroa. Lainan kuukausikorko on alkaen vain 1,99 %, eikä tähän lisätä mitään piilokuluja. Lainasopimuksilla on 14 päivän peruutusoikeus, joten niihin voi tutustua rauhassa.

Prosessi:

Aluksi valitaan Vippi.fi:n lainaliukurista noston summa, minkä jälkeen henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Sitten pääseekin jo täyttämään lainahakemuksen. Kun hakemus on käsitelty, henkilökohtainen lainapäätös lähetetään asiakkaalle viipymättä. Lainapäätöksen hyväksymisen yhteydessä hakija voi päättää, maksetaanko ensimmäinen nosto tilille heti vai myöhemmin. Nostoja voi tehdä milloin tahansa tekstiviestillä tai verkkopalvelussa.

Arvosana: 5.0. Ääniä yhteensä 1.
Please wait...