Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Vippi.fi

Vippi.fi

  • Lainasummat: 100 - 10 000€
  • Korko: 9.90  - 19.00
  • Laina-aika: 3-88 kk
  • Ikävaatimus: 18v
Vippi.fi lyhyesti

Kyllästyttävätkö perinteiset pikavipit? Vippi.fi tarjoaa jotakin erilaista äkilliseen rahantarpeeseen. Tarve voi olla pieni taikka vähän suurempikin – fiksu ratkaisu tähän on vippi.fi-tililuotto eli jatkuva luotto. Kaiken takana on suomalainen Tact Finance Oyj, joka on osa Tact Groupia. Konserni on perustettu vuonna 2006, ja Vippi.fi-lainapalvelu on palvellut raha-asioissa jo satoja tuhansia suomalaisia.

Pieniä kuukausinostoja tai suurempaa kulutusluottoa

Vippi.fi-palvelusta voi saada joustavaa luottoa 2 000 euroon asti. Joustava laina on kätevä ratkaisu sellaiselle hakijalle, joka tarvitsee tililleen lisää rahaa satunnaisesti.

Vippi.fi-palvelun luotto antaa lainaasi tietyn katon, ja voit sen puitteissa nostaa lainarahaa tarpeen mukaan. Et siis maksa ylimääräistä korkoa liian suuresta kertalainasta. Nostosumman alaraja Vippi.fi:n joustoluotossa on 100 euroa ja maksimisumma 2000 euroa.

Vippi.fi:llä on valikoimissaan myös 10 000 euroon asti maksettavia kulutusluottoja. Ennen lainan hankkimista kannattaakin miettiä tarkkaan, mihin tarkoitukseen lainaa on ottamassa. Rahaa ei kannata lainata turhaan tilille makoilemaan, sillä summa kasvaa koko ajan korkoa. Suurempaa kertaostoa varten on kuitenkin järkevää ottaa kerralla isompi laina tai pikavippi.

Kuva Vippi.fi:stä

Lainan korko

Vippi.fi:n myöntämän joustavan luoton vuotuinen nimelliskorko on 19,9 % ja todellinen vuosikorko 29,6 %. Lainanhoitokuluja peritään 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi.

Kertaluonteisesti nostettavan lainan vuotuinen nimelliskorko on 13,9 – 19,9 % ja todellinen vuosikorko 21,3 – 29,5 %. Lainanhoitokuluja peritään 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi.

Kulutusluotosta on tehty Vippi.fi:ssä hyvin yksinkertainen lainatuote. Kuukausierän voi valita viidestä eri vaihtoehdosta, ja esimerkiksi 1 000 euron lainassa takaisinmaksettava summa on 29 – 69 euroa kuussa laina-ajasta riippuen.

Lainasopimuksilla on 14 päivän peruutusoikeus, joten niihin voi tutustua rauhassa.

Laina-aika

Pienempiä summia varten otettu joustoluotto on tarkoitettu lyhytaikaisempaan käyttöön. Joustoluoton takaisinmaksuaika on 3-30 kuukautta, käytetyn luoton määrästä riippuen.

Kertaluonteisesti maksettavassa kulutusluotossa laina-aika on 12-88 kuukautta. Kuukausierä muuttuu laina-ajan myötä, ja Vippi.fi:n palvelun kautta laina-aika on helppo valita klikkailemalla eri kuukausieriä ja tarkastelemalla eri summien suhdetta laina-aikaan.

Vaatimukset

Vippi.fi myöntää lainaa Suomessa vakituisesti asuville, 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Hakijoiden maksukyky, luottotiedot ja henkilötiedot tarkistetaan aina ennen lopullista päätöstä. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Prosessi

Aluksi valitaan Vippi.fi:n lainaliukurista noston summa, minkä jälkeen henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Sitten pääseekin jo täyttämään lainahakemuksen. Kun hakemus on käsitelty, henkilökohtainen lainapäätös lähetetään asiakkaalle viipymättä. Lainapäätöksen hyväksymisen yhteydessä hakija voi päättää, maksetaanko ensimmäinen nosto tilille heti vai myöhemmin. Nostoja voi tehdä milloin tahansa tekstiviestillä tai verkkopalvelussa.

Lainaa: 100 - 10 000€