Vippi.fi

Vippi.fi logo
Kiitettävä

Lainaa 100-2000€

Vippi.fi lyhyesti

Kyllästyttävätkö perinteiset pikavipit? Vippi.fi tarjoaa jotakin erilaista äkilliseen rahantarpeeseen. Tarve voi olla pieni taikka vähän suurempikin – fiksu ratkaisu tähän on vippi.fi-tililuotto eli jatkuva luotto. Kaiken takana on suomalainen Tact Finance Oyj, joka on osa Tact Groupia. Konserni on perustettu vuonna 2006, ja Vippi.fi-lainapalvelu on palvellut raha-asioissa jo satoja tuhansia suomalaisia.

Perustiedot

Lainasummat: 100 – 2000 euroa
Laina-aika: 3 – 30 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Vippi.fi-tililuotto voidaan myöntää Suomessa vakituisesti asuville, 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Hakijoiden maksukyky, luottotiedot ja henkilötiedot tarkistetaan aina ennen lopullista päätöstä. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset.

Lainan määrä ja maksut

Nostosumman alaraja Vippi.fi:llä on 100 euroa ja maksimisumma 2000 euroa. Luottorajaksi tililuotolle tarjotaan riskiarvion perusteella joko 500 tai 2000 euroa. Lainan kuukausikorko on alkaen vain 1,99 %, eikä tähän lisätä mitään piilokuluja. Lainasopimuksilla on 14 päivän peruutusoikeus, joten niihin voi tutustua rauhassa.

Prosessi

Aluksi valitaan Vippi.fi:n lainaliukurista noston summa, minkä jälkeen henkilöllisyys varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. Sitten pääseekin jo täyttämään lainahakemuksen. Kun hakemus on käsitelty, henkilökohtainen lainapäätös lähetetään asiakkaalle viipymättä. Lainapäätöksen hyväksymisen yhteydessä hakija voi päättää, maksetaanko ensimmäinen nosto tilille heti vai myöhemmin. Nostoja voi tehdä milloin tahansa tekstiviestillä tai verkkopalvelussa.

Vippi.fi logo

Hae vippiä 100-2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Vippi.fi
Author Rating
51star1star1star1star1star