Vivus

Vivus logo
Hyvä

Lainaa 10-2010€

Vivus lyhyesti

Yksi suosituimmista joustoluottojen ja vippien myöntäjistä on Vivus, joka on tuttu jo yli miljoonalle suomalaiselle. Lainaajia Vivuksella on ollut noin 350 000 suomalaista, eikä kasvu osoita hiipumisen merkkejä. Luotonantajana toimii 4finance Oy. Vakuuksiin tai piilokuluihin ei tarvitse varautua.

Perustiedot

Lainasummat: 10 – 2010 euroa
Laina-aika: 1 – 12 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 20 vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Vivus myöntää luottoja ja vippejä 20 vuotta täyttäneille oikeustoimikelpoisille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijan osoitteen tulee olla Suomessa ja pankkitilin on oltava suomalainen. Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymisen luotonantajan palveluun ja tunnistautumisen 4financen hyväksymällä tavalla.

Lainan määrä ja maksut

Vippejä Vivus myöntää yleensä 100–400 euroa, ja niiden maksuaika on 30 päivää. Pidempiaikaista lainaa varten on tarjolla joustoluotto, jota voidaan myöntää jopa 2 100 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla, esimerkiksi 6 tai 24 kuukautta. Uusien asiakkaiden ensimmäinen laina on kuluton ja koroton.

Prosessi

Vivus tarjoaa helppokäyttöisen järjestelmän, jonka kautta kuka tahansa voi hakea lainaa helposti ja nopeasti. Palveluun rekisteröitymisen jälkeen hakijalle muodostuu asiakasprofiili, josta lainaa voi hakea ensimmäisen lainauskerran jälkeen jopa 2 000 euroa. Asiakasprofiilin saatuaan voi lainaa hakea myös puhelimitse käyttämällä henkilökohtaista salasanaa. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7–23, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 10–14. Lainan luvataan olevan tilillä jopa 15 minuutissa hakemisesta.

Vivus logo

Hae lainaa 10-2010€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Vivus
Author Rating
41star1star1star1stargray