Vivus

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

  • Nimi:
    Vivus
  • Kotisivut:
  • Postiosoite:
    Mikonkatu 15 A, 00100 Helsinki
  • Puhelinnumero:
    0600 550 750

Yksi suosituimmista joustoluottojen ja vippien myöntäjistä on Vivus.fi, joka on tuttu jo yli miljoonalle suomalaiselle. Lainaajia Vivuksella on ollut noin 350 000 suomalaista, eikä kasvu osoita hiipumisen merkkejä. Luotonantajana toimii 4finance Oy. Vakuuksiin tai piilokuluihin ei tarvitse varautua.

Vaatimukset:

Vivus myöntää luottoja ja vippejä 20 vuotta täyttäneille oikeustoimikelpoisille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijan osoitteen tulee olla Suomessa ja pankkitilin on oltava suomalainen. Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymisen luotonantajan palveluun ja tunnistautumisen 4financen hyväksymällä tavalla.

Lainan määrä ja maksut:

Vippejä Vivus myöntää yleensä 100–400 euroa, ja niiden maksuaika on 30 päivää. Pidempiaikaista lainaa varten on tarjolla joustoluotto, jota voidaan myöntää jopa 2 100 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla, esimerkiksi 6 tai 24 kuukautta. Uusien asiakkaiden ensimmäinen laina on kuluton ja koroton.

Prosessi:

Vivus tarjoaa helppokäyttöisen järjestelmän, jonka kautta kuka tahansa voi hakea lainaa helposti ja nopeasti. Palveluun rekisteröitymisen jälkeen hakijalle muodostuu asiakasprofiili, josta lainaa voi hakea ensimmäisen lainauskerran jälkeen jopa 2 000 euroa. Asiakasprofiilin saatuaan voi lainaa hakea myös puhelimitse käyttämällä henkilökohtaista salasanaa. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7–23, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 10–14. Lainan luvataan olevan tilillä jopa 15 minuutissa hakemisesta.

Hae lainaa tästä!

Arvosana: 4.0. Ääniä yhteensä 1.
Please wait...