Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Vivus

Vivus

Vivus logo
Hyvä

Lainaa 300-600€

Vivus lyhyesti

Yksi suosituimmista joustoluottojen ja vippien myöntäjistä on Vivus, joka on tuttu jo yli miljoonalle suomalaiselle. Lainaajia Vivuksella on ollut noin 350 000 suomalaista, eikä kasvu osoita hiipumisen merkkejä. Luotonantajana toimii 4finance Oy, joka toimii Suomen lisäksi monessa muussakin maassa: esimerkiksi Ruotsissa, Espanjassa, Tanskassa, Puolassa sekä Bulgariassa. Vakuuksiin tai piilokuluihin ei tarvitse varautua.

Perustiedot

Lainasummat: 300 – 600 euroa
Laina-aika: 4 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 2-3 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 20-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Vivus myöntää luottoja ja vippejä 20 vuotta täyttäneille oikeustoimikelpoisille henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijan osoitteen tulee olla Suomessa ja pankkitilin on oltava suomalainen. Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymisen luotonantajan palveluun ja tunnistautumisen 4financen hyväksymällä tavalla. Vivus ei vaadi hakijoiltaan minkäänlaisia vakuuksia eikä takauksia.

Lainan määrä ja maksut

Vippejä Vivus myöntää 300 – 600 euroa, ja niiden maksuaika on 30 päivää. Lainan vuosikorko on 20 %, minkä lisäksi lainasta veloitetaan myös 5 euron avausmaksu. Todellinen vuosikorko määräytyy lainasumman perustella, ja esimerkiksi 600 euron lainassa se on 26,30 %. Kyseessä ei siis ole koroton pikavippi, joka on lainantarjoajien käyttämä tapa saada uusia asiakkaita tutustumaan palveluun.

Laina maksetaan takaisin neljässä erässä. Ensimmäinen maksu erääntyy kuukauden kuluessa sopimuksen hyväksymisestä.

Prosessi

Vivus tarjoaa helppokäyttöisen järjestelmän, jonka kautta kuka tahansa voi hakea lainaa helposti ja nopeasti. Palveluun rekisteröitymisen jälkeen hakijalle muodostuu asiakasprofiili. Asiakasprofiilin saatuaan voi lainaa hakea myös puhelimitse käyttämällä henkilökohtaista salasanaa.

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7–23, lauantaisin klo 10–18 ja sunnuntaisin klo 10–14. Lainan luvataan olevan tilillä jopa 15 minuutissa hakemisesta. Manuaaliset hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina, kuitenkin aina 72 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Vivus logo
Hae lainaa 300-600€
Lainaa: