Ferratum

Ferratum logo
Erinomainen

Lainaa 1-2 000€

Ferratum lyhyesti

Rahoitusyhtiö Ferratum tarjoaa vastuullisille aikuisille tukea monenlaisissa elämäntilanteissa, kun kyseessä ovat hetkelliset taloudelliset vaikeudet. Jo miljoonaa asiakasta palvellut Ferratum uskoo suomalaiseen rehellisyyteen. Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa räätälöimään lainamäärän ja maksuajan yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Toiminta on läpinäkyvää, eikä yllättäviä piilokuluja ole.

Perustiedot

Lainasummat: 1 – 2 000 euroa
Laina-aika: 1 – 50 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Ferratum-laina on tarkoitettu vähintään 21-vuotiaille, luottokelpoisille ja taloutensa hallitseville henkilöille. Vakituisen asuinosoitteen täytyy olla Suomessa. Hakijalla on oltava toimiva matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Prime-lainan kohdalla hakijan täytyy olla vähintään 25-vuotias.

Lainan määrä ja maksut

Ferratum myöntää monia erilaisia lainoja erityyppisiin tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi Joustava-pikalainaa, jota voi nostaa 1–2 000 euroa.

Ferratum Joustava-luotto on luottotili, jolta voi nostaa rahaa tarpeen vaatiessa. Nostettavat summat voi päättää itse lainasopimuksen puitteissa. Kun luotto on myönnetty hakijalle, voi nostoja tehdä milloin tahansa. Luotto maksetaan tilille välittömästi.

Uudet asiakkaat saavat Ferratumilta ensimmäiset 30 päivää ilman korkoa. Tililuotoissa maksuaikataulu on hyvin joustava, ja lainaa voi lyhentää osamaksulla oman tilanteen mukaisesti. Ajallaan takaisin maksettu laina on täysin kuluton, eikä lainasta peritä avauspalkkiota eikä tilinhoitopalkkiota.

Ferratumin lainan nimellinen vuosikorko on 20 % ja todellinen vuosikorko 21,94 %. Erillisiä nostopalkkioita ei peritä.

Pienin mahdollinen kuukausilyhennys on 3 % lainasummasta, mutta kuitenkin vähintään 20 euroa. Lainalla on 14 päivän peruutusoikeus.

Prosessi

Ferratum Finland Oy:n asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri, maanantaista sunnuntaihin. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja lainapäätös annetaan välittömästi, mikäli ruuhkaa ei ole. Lainahakemukset tehdään internetissä Ferratumin sivuilla. Joustava-luottoa voi hakea myös mobiilisovelluksen kautta.

Lainaprosessin aluksi valitset haluamasi summan lainalaskurista. Sen jälkeen vuorossa on lainahakemuksen täyttäminen, johon kuluu vain muutama minuutti.

Uusi asiakas tarvitsee tunnistautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kun lainahakemus on hyväksytty, laina maksetaan muutamassa minuutissa. Rahat ovat tilillä heti tämän jälkeen (pois lukien Ålandsbankenin tili 1–2 päivää).

Ferratum logo
Hae lainaa 1-2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Ferratum
Author Rating
51star1star1star1star1star