Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ferratum

Ferratum

  • Lainasummat: 100 - 4000€
  • Korko: 8.50  - 19.00
  • Laina-aika: 3 - 54 kk
  • Ikävaatimus: 22v
Ferratum lyhyesti

Rahoitusyhtiö Ferratum tarjoaa vastuullisille aikuisille tukea monenlaisissa elämäntilanteissa, kun kyseessä ovat hetkelliset taloudelliset vaikeudet. Jo miljoonaa asiakasta palvellut Ferratum uskoo suomalaiseen rehellisyyteen. Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa räätälöimään lainamäärän ja maksuajan yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Toiminta on läpinäkyvää, eikä yllättäviä piilokuluja ole.

Joustavaa luottolimiittiä tai isompi kertalaina

Ferratum myöntää luottoa sekä arjen pieniin kuluihin että suurempiin hankintoihin. Ferratumilta löytyy siis lainaratkaisu, olipa aikomuksissa saada pientä joustovaraa arkeen ja juhlaan tai remontoida koti aivan uuteen uskoon.

Ferratumin Joustava-luotto toimii hieman luottokortin tyylisesti. Luottorajaa voi saada jopa 4 000 euroa, ja sen puitteissa rahaa voi nostaa omalle tilille aina tarpeen vaatiessa. Luottoa voi myös olla nostamatta, tai sitä voi nostaa vaikka ainoastaan satasen kerralla.

Joustoluotto on hyvä valinta, mikäli rahantarve ilmenee usein ja kertasummat eivät ole suuria. Kun lainaa ei ota kerralla liikaa, välttyy kiusaukselta tuhlata ylimääräistä rahaa. Lisäksi korkoa tulee maksettavaksi vain tarpeeseen nostetusta summasta.

Kuvankaappaus Ferratumilta

Ferratumin Kertalaina on nimensä mukaisesti yhden kerran myönnettävä laina eli kulutusluotto. Sitä voi saada 2 000 – 30 000 euroa.

Kertalaina sopii hyvin isompaan kertaostoon tai hankintaan. Kertalainan voi käyttää esimerkiksi auton tai moottoripyörän ostoon, remonttikuluihin tai kodin kalusteiden uusintaan.

Mikäli kontolla on useampia pienempiä kertalainoja tai pikavippejä, voi Ferratumin kertalainan käyttää myös lainojen yhdistelyyn. Lainaa voi hakea myös yhteishakijan kanssa, jolloin lainaehtoja saa yleensä reippaasti parannettua.

Lainan korko ja muut kulut

Ferratumin Joustava-luoton nimellinen vuosikorko on 19,97 %. Avausmaksua ei peritä, mutta sen sijaan lainasta peritään kuukausittainen 12 euron tilinhoitomaksu. Korko ja lainakulut muodostavat yhdessä todellisen vuosikoron, joka on 29,79 %.

Kertalainassa nimellinen vuosikorko on 8,5 – 13,95 % ja todellinen vuosikorko 9,5 – 22,14 %. Ferratum ei peri myöskään kertaluotoista avausmaksua tai nostokuluja, vaan ainoastaan 5,90 – 9,90 euron suuruisen kuukausittaisen tilinhoitomaksun.

Laina-aika

Ferratumin Joustava-luotossa tyypillinen laina-aika on 3 – 54 kuukautta. Luottosumman voi maksaa halutessaan pois yhdellä kertaa, tai sitä voi vaihtoehtoisesti lyhentää kuukausittain vähintään 3 prosenttia luoton ja sen kulujen yhteissummasta. Kyseessä on siis poikkeuksellisen joustava laina-aika.

Ferratum Kertalainan laina-aika on 1-10 vuotta. Haluamansa laina-ajan voi itse määritellä lainahakemukseen, ja lopullinen Ferratumin myöntämä laina-aika näkyy lainatarjouksessa. Laina-aika kannattaa aina suhteuttaa tarkasti lainasummaan ja omaan maksukykyyn ongelmien välttämiseksi.

Prosessi

Ferratum Finland Oy:n asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri, maanantaista sunnuntaihin. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa ja lainapäätös annetaan välittömästi, mikäli ruuhkaa ei ole. Lainahakemukset tehdään internetissä Ferratumin sivuilla.

Lainaprosessin aluksi hakija valitsee haluamansa summan ja laina-ajan lainalaskurista tai vaihtoehtoisesti ensimmäisen Joustava-luoton kertanoston määrän. Sen jälkeen vuorossa on lainahakemuksen täyttäminen, johon kuluu vain muutama minuutti.

Uusi asiakas tarvitsee tunnistautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kun lainahakemus on hyväksytty, laina maksetaan muutamassa minuutissa. Rahat ovat tilillä heti tämän jälkeen (pois lukien Ålandsbankenin tili, jonne rahojen siirtyminen kestää 1–2 päivää).

Vaatimukset

Ferratum-lainat (sekä Joustava että Kertaluotto) on tarkoitettu vähintään 22-vuotiaille, luottokelpoisille ja taloutensa hallitseville henkilöille. Ferratum pidättää oikeuden tarkistaa lainanhakijan tulotiedot.

Vakituisen asuinosoitteen täytyy olla Suomessa. Hakijalla on oltava toimiva matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite.

Lainaa: 100 - 4000€