Ferratum

Ferratum logo
Erinomainen

Lainaa 50-20 000€

Ferratum lyhyesti

Rahoitusyhtiö Ferratum tarjoaa vastuullisille aikuisille tukea monenlaisissa elämäntilanteissa, kun kyseessä ovat hetkelliset taloudelliset vaikeudet. Jo miljoonaa asiakasta palvellut Ferratum uskoo suomalaiseen rehellisyyteen. Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa räätälöimään lainamäärän ja maksuajan yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Toiminta on läpinäkyvää, eikä yllättäviä piilokuluja ole.

Perustiedot

Lainasummat: 50 – 20 000 euroa
Laina-aika: 1 – 50 kuukautta
Laina maksetaan tilille: 1 arkipäivän kuluessa
Ikävaatimus: 21-vuotias tai vanhempi

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Vaatimukset

Ferratum-laina on tarkoitettu vähintään 21-vuotiaille, luottokelpoisille ja taloutensa hallitseville henkilöille. Vakituisen asuinosoitteen täytyy olla Suomessa. Hakijalla on oltava toimiva matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Prime-lainan kohdalla hakijan täytyy olla vähintään 25-vuotias.

Lainan määrä ja maksut

Ferratum myöntää monia erilaisia lainoja erityyppisiin tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi Joustava-pikalainaa 50–2 000 euroa sekä Prime-lainaa, jota on mahdollista saada aina 20 000 euroon saakka. Lisäksi Ferratumin valikoimista löytyy omanlaisensa rahoitusvaihtoehto myös auton hankintaan.

Ferratum Joustava-luotto on luottotili, jolta voi nostaa rahaa tarpeen vaatiessa. Nostettavat summat voi päättää itse lainasopimuksen puitteissa. Kun luotto on myönnetty hakijalle, voi nostoja tehdä milloin tahansa. Luotto maksetaan tilille välittömästi.

Uudet asiakkaat saavat Ferratumilta ensimmäiset 30 päivää ilman korkoa. Tililuotoissa maksuaikataulu on hyvin joustava, ja lainaa voi lyhentää osamaksulla oman tilanteen mukaisesti. Ajallaan takaisin maksettu laina on täysin kuluton, eikä lainasta peritä avauspalkkiota eikä erillistä tilinhoitopalkkiota. Joustava-luotosta peritään kuukausikorkoa ja nostopalkkio.

Eri tyyppisistä lainoista löytyy paljon esimerkkejä Ferratumin esimerkkisivuilta. Lainan lopullinen korko päätetään kuitenkin hakijan tietojen sekä hänen tulojensa mukaan, joten esimerkit eivät aina vastaa lainatarjouksen lukemia.

Prosessi

Ferratum Finland Oy:n asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri, maanantaista sunnuntaihin. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja lainapäätös annetaan välittömästi, mikäli ruuhkaa ei ole. Lainahakemukset tehdään internetissä Ferratumin sivuilla. Joustava-luottoa voi hakea myös mobiilisovelluksen kautta.

Lainaprosessin aluksi valitset haluamasi summan lainalaskurista. Sen jälkeen vuorossa on lainahakemuksen täyttäminen, johon kuluu vain muutama minuutti.

Uusi asiakas tarvitsee tunnistautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kun lainahakemus on hyväksytty, laina maksetaan muutamassa minuutissa. Rahat ovat tilillä heti tämän jälkeen (pois lukien Ålandsbankenin tili 1–2 päivää).

Ferratum logo

 

Hae lainaa 50-50 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Ferratum
Author Rating
51star1star1star1star1star