Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Ferratum

Ferratum

  • Lainasummat: 3000 - 30 000€
  • Korko: 9.5  - 22.4
  • Laina-aika: 12 - 120kk
  • Ikävaatimus: 23v
  Ferratum lyhyesti

  Rahoitusyhtiö Ferratum tarjoaa vastuullisille aikuisille tukea monenlaisissa elämäntilanteissa, kun kyseessä ovat hetkelliset taloudelliset vaikeudet. Jo miljoonaa asiakasta palvellut Ferratum uskoo suomalaiseen rehellisyyteen. Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa räätälöimään lainamäärän ja maksuajan yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Toiminta on läpinäkyvää, eikä yllättäviä piilokuluja ole

  Vaatimukset

  Ferratum-laina on tarkoitettu vähintään 23-vuotiaille, luottokelpoisille ja taloutensa hallitseville henkilöille. Vakituisen asuinosoitteen täytyy olla Suomessa. Hakijalla on oltava toimiva matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Prime-lainan kohdalla hakijan täytyy olla vähintään 25-vuotias.

  Lainan määrä ja maksut

  Ferratum myöntää monia erilaisia lainoja erityyppisiin tarpeisiin. Tarjolla on esimerkiksi Ferratum kertalaina, jota voi nostaa 3 000-30 000 euroa. Lainaa voi hakea myös yhdistelylainaksi.

  Ferratum kertalainan laina-aika on 1-10 vuotta. Nimellinen vuosikorko on maksimissaan 9,95 % ja todellinen vuosikorko 16,20 %. Ferratum ei peri luotoista avausmaksua tai nostokuluja, vaan sen sijaan 9,90 euron suuruisen kuukausittaisen tilinhoitomaksun.

  Prosessi

  Ferratum Finland Oy:n asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri, maanantaista sunnuntaihin. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja lainapäätös annetaan välittömästi, mikäli ruuhkaa ei ole. Lainahakemukset tehdään internetissä Ferratumin sivuilla.

  Lainaprosessin aluksi valitset haluamasi summan lainalaskurista. Sen jälkeen vuorossa on lainahakemuksen täyttäminen, johon kuluu vain muutama minuutti.

  Uusi asiakas tarvitsee tunnistautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kun lainahakemus on hyväksytty, laina maksetaan muutamassa minuutissa. Rahat ovat tilillä heti tämän jälkeen (pois lukien Ålandsbankenin tili 1–2 päivää).

  Lainaa: 3000 - 30 000€