Ferratum

Siirry sivustolle

Yhtiön tiedot

 • Nimi:
  Ferratum Finland Oy
 • Kotisivut:
 • Postiosoite:
  Ratamestarinkatu 11 A
  00520 Helsinki
 • Puhelinnumero:
  0800 166 308

Rahoitusyhtiö Ferratum tarjoaa vastuullisille aikuisille tukea monenlaisissa elämäntilanteissa, kun kyseessä ovat hetkelliset taloudelliset vaikeudet. Jo miljoonaa asiakasta palvellut Ferratum uskoo suomalaiseen rehellisyyteen. Asiantunteva asiakaspalvelu auttaa räätälöimään lainamäärän ja maksuajan yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi. Toiminta on läpinäkyvää, eikä yllättäviä piilokuluja ole.

Vaatimukset:

Ferratum-laina on tarkoitettu vähintään 20-vuotiaille, luottokelpoisille ja taloutensa hallitseville henkilöille. Vakituisen asuinosoitteen täytyy olla Suomessa. Hakijalla on oltava toimiva matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite.

Lainan määrä ja maksut:

Ferratum myöntää 50–300 euron suuruisia pikavippejä. Joustava-luotto on 2000 euroa. Maksuaika ilman korkoja on 7–30 vuorokautta. Tililuotoissa maksuaikataulu on hyvin joustava, ja lainaa voi lyhentää osamaksulla omien mieltymystensä mukaisesti. Ajallaan takaisin maksettu laina on täysin kuluton. Joustava-luotosta peritään kuukausikorkoa ja nostopalkkio.

Prosessi:

Ferratum Finland Oy:n asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri, maanantaista sunnuntaihin. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, ja lainapäätös annetaan välittömästi, mikäli ruuhkaa ei ole. Lainahakemukset tehdään internetissä Ferratumin sivuilla. Joustava-luottoa voi hakea myös mobiilisovelluksen kautta. Uusi asiakas tarvitsee tunnistautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Kun lainahakemus on hyväksytty, laina maksetaan muutamassa minuutissa. Rahat ovat tilillä heti tämän jälkeen (pois lukien Ålandsbankenin tili 1–2 päivää).

Hae lainaa tästä!

Arvosana: 5.0. Ääniä yhteensä 1.
Please wait...