Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Pikavippi 18-vuotiaille

Pikavippi 18-vuotiaille

Oletko 18-vuotias ja etsit pikavippiä? Alta löydät kaikki pikavippipaikat, joista 18-vuotias saa lainaa. Huomioi, että ikäraja voi riippua haettavasta lainasummasta.

Pikavippi 18v -lainapaikat

Lainaa

1000 - 60 000€

Laina-aika

Jopa 15 vuotta

Lainaa

100 - 2000€

Laina-aika

1 - 12kk

Lainaa

100 - 500€

Laina-aika

4kk

>> Kaikki pikavipit

Vippejä 18-vuotiaille

Monet pikavippiyritykset vaativat 19, 20 tai jopa 21 vuoden iän myöntääkseen lainaa. Tätä on selitetty sillä, että 18-vuotias ei ole yksinkertaisesti vielä saanut mahdollisuutta ansaita palkkaa työelämässä. Onneksi kuitenkin löytyy paikkoja, joista myös 18-vuotias voi ottaa pikavippiä; ikähän ei ole kuin numero. 18-vuotiaiden joukosta voi löytyä paljon taloudellisesti fiksumpia ihmisiä kuin vaikkapa 21-vuotiaiden joukosta.

18-vuotiaille myönnettävät lainat ovat suuruudeltaan pienempiä kuin parikymppisille myönnettävät lainat. Muutoin vaatimukset ovat 18-vuotiaille samat kuin muille: Suomen kansalaisuus, pysyvä osoite Suomessa ja säännölliset tulot. Palkkatuloja tärkeämpää on kuitenkin se, ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Jos täytät nämä vaatimukset ja sinulla on verkkopankkitunnukset, saat todellakin pikavippiä!

Esimerkiks Blue Finance myöntää pikavippejä 18 vuotta täyttäneille. Kyse on tällöin lähinnä muutamien satojen eurojen lainasta, sillä tuhansien eurojen laina voisi olla vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneelle liian suuri. Alle 500 euron laina voi kuitenkin auttaa jo paljon, jos kaverit ovat lähdössä reissuun ja mukaan olisi päästävä. Kuinka harmillista olisikaan jäädä kateellisena kotiin vain siksi, ettei rahaa juuri sillä hetkellä ole. Muutamalla satasella juhlistaa jo mukavasti täysi-ikäisyyttä vaikkapa Espanjan auringon alla.

Blue Finance 18-vuotiaille

Blue Finance on Lainaston ohella toinen esimerkki sellaisista lainantarjoajista, joiden puoleen myös 18-vuotias voi kääntyä rahantarpeen iskiessä. Blue Finance tarjoaa ensilainan ilmaiseksi eli ilman kuluja ja korkoja. Tämä pikavippi on 100–300 euron suuruinen. Ensilainan nostettuasi voit saada lainaa jopa 700 euroa.

Blue Financelta voit hakea lainaa milloin tahansa. Lainapäätös saapuu välittömästi, kunhan haet lainaa klo 7–23 eli lainojen käsittelyaikana.

Hae Blue Finance lainaa tästä!