Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lainahakemus

Lainahakemus

  • Lainasummat: 100 - 60 000€
  • Korko: 5  - 20
  • Laina-aika: 1 - 20 vuotta
  • Ikävaatimus: 20v
  Lainahakemus lyhyesti

  Lainahakemus.fi on suomalainen palvelu, jonka avulla lainanhakijat voivat kilpailuttaa useita eri rahoitusvaihtoehtoja yhdellä kertaa. Palvelu on näppärä erityisesti pikaisessa lainantarpeessa. Jos sinulla ei ole aikaa pyytää tarjouksia lukuisilta eri lainanantajilta, voit tehdä sen Lainahakemus.fi:n kautta. Aikaa säästyy, kun pystyt hoitamaan lainavertailun vain yhden lomakkeen täyttämisellä.

  Lainahakemus.fi -palvelun kautta voi hakea sekä pientä että suurta lainaa. Pienimillään summat lähtevät satasista ja suurimmillaan ne voivat olla kymmeniä tuhansia. Oli lainan koko mikä tahansa, on lainojen kilpailutus aina syytä tehdä huolella. Jo pienissä lainasummissa huonon lainan kustannukset saattavat kivuta yllättävän korkeiksi.

  Lainasi korko määräytyy lainasumman sekä -ajan mukaan. Lainasta riippuen loppukustannuksiin saatetaan lisätä muitakin kuluja. Löydät kaikki kustannukset varsinaisesta lainatarjouksesta, joten lue se huolella läpi ennen hyväksymistä.

  Lainan nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20%. Vuosittaiset lainakustannukset voivat olla maksimissaan 150 euroa.

  Kun haet luottoa Lainahakemus.fi -palvelun kautta, ei sinun tarvitse eritellä lainan käyttökohdetta. Lainaan ei myöskään vaadita vakuuksia tai henkilötakaajia. Hakemuksen teko on ilmaista, eikä lomakkeen täyttäminen sido hakijaa mihinkään. Voit siis ennen allekirjoittamista jättää prosessin kesken milloin tahansa, täysin ilman jälkivaatimuksia.

  Prosessi

  Lainahakemuksen täyttäminen alkaa määrittelemällä haluttu lainasumma sekä sopiva takaisinmaksuaika. Voit etsiä oikeaa takaisinmaksuaikaa vaihtelemalla maksuajan pituutta. Tulet tällä tavoin näkemään, miten kriteerien muuttaminen vaikuttaa lainan lopullisiin kustannuksiin. Muista, että takaisinmaksusuunnitelma kannattaa aina tehdä varman päälle.

  Kun lainasumma ja laina-aika on saatu sopiviksi, jatkuu hakemuksen täyttö henkilötiedoilla. Hakijan työsuhde, koulutus ja asumismuoto ovat tärkeitä tietoja lainanantajalle. Eläke tai osa-aikatyö ei ole este lainan saamiselle, mutta tulot vaikuttavat lainaehtoihin. On siis tärkeää kertoa omasta tilanteesta hakemuksessa tarkasti.

  Lainahakemus.fi -palvelun kautta voi hakea lainaa myös toisen henkilön kanssa. Jos esimerkiksi työssäkäyvät puolisot hakevat yhteistä lainaa, tulee korko taatusti olemaan kilpailukykyinen.

  Kun hakemus on valmis, klikkaa ”hae lainaa”. Saat sen jälkeen omiin ehtoihisi mukautetun ja kilpailutetun lainatarjouksen noin varttitunnissa. Jos tarjous miellyttää, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

  Lainaa: 100 - 60 000€